Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Ce personalitate ai daca te-ai nascut VARA

Cercetatorii europeni sustin ca anotimpul in care ne-am nascut provoaca o serie de schimbari la nivelul substantelor chimice responsabile cu comportamentul uman, formandu-se astfel caracterele si personalitatea fiecarui individ.

Ce personalitate ai daca te-ai nascut vara?

1. Esti mai predispus sa intri in depresie decat persoanele nascute in alte anotimpuri, mai ales la maturitate. Ai o fire sensibila si esti meteosensibil.

Venirea iernii te face sa te inchizi si mai tare in tine. Cercetatorii sustin ca persoanele nascute vara sunt mai sensibile la schimbarile bruste de vreme.

CITESTE SI: Ce personalitate ai în HOROSCOPUL MAYAȘILOR și cât noroc îți aduce zodia ta mexicană

CITESTE SI: Rezolvă cel mai interesant test de personalitate: ,,Plimbarea prin pădure”

2. Esti destul de impulsiv, insa aceasta impulsivitate nu este o trasatura definitorie. Faci crize de moment, dupa care iti trece foarte repede.

Ai foarte mult respect fata de propria ta persoana astfel incat sa stii cand este cazul sa te opresti si cum trebuie sa te porti pentru a nu pierde niste relatii importante pentru tine.

3. Iti place sa iei taurul de coarne, mai ales in ceea ce priveste munca. Nu iti plac sarcinile usoare si s-ar putea sa intri in conflict cu seful tau pentru ca nu vede in tine cat de harnic esti, dorind sa te menajeze de lucrurile greu de facut.

4. Esti activ si pasional, cald si altruist. Uneori esti sarcastic, dar o faci de dragul dialogului, in a carui arta te regasesti.

Nu poti avea o relatie de iubire cu cineva care nu stie sa faca glume ori sa lege mai mult de trei cuvinte uzuale.

5. Daca ai venit pe lume in luna iunie, esti o persoana sensibila, dar si foarte temperamentala. In zilele tale bune esti sufletul petrecerii, dar in acelasi timp esti destul de usor de ranit.

6. Daca te-ai nascut in luna iulie, oamenii nu se pot baza tot timpul pe tine si nu pentru ca ai fi neserios ci din cauza impredictibilitatii tale. Esti secretos, dar foarte muncitor si mandru de ceea ce realizezi prin multa truda.

7. Daca te-ai nascut in august, esti o persoana spirituala si usor de enervat. Simti gelozie fata de cei care reusesc nefacand atatea eforturi ca si tine. Esti foarte curajos.

Ce personalitate ai daca te-ai nascut || PRIMAVARA || VARA || TOAMNA || IARNA ||

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top