Connect with us

Revistateo.ro

Ce PIETRE PREȚIOASE ți se potrivesc și îți aduc noroc, potrivit zodiei tale

Stil de viata

Ce PIETRE PREȚIOASE ți se potrivesc și îți aduc noroc, potrivit zodiei tale

Pietrele prețioase sunt folosite adesea ca decor pentru vestimentația ta, însă puterile lor energetice te influențează fără să-ți dai seama. Fiecare zodie suferă schimbări comportamentale în funcție de anumite pietre prețioase. Află ce pietre prețioase ți se potrivesc și îți aduc noroc dacă ești Leu, Balanță sau Săgetător, ori oricare altă zodie.

BERBEC – CUARȚ ROZ
Ești o fire energică și nu poți să-ți imaginezi viața fără să preiei tu frâiele de fiecare dată. Sunt situații în care ar trebui să te gândești și la tact și disciplină și să îi lași li pe alții din jurul tău să iasă în față. Piatra care te influențează cel mai tare este cuarțul roz, pentru că aceasta îți liniștește stările agitate și îți oferă echilibrul necesar.

Cuarțul roz

TAUR – PIATRA LAPIS LAZULI


Bijuteriile sunt foarte importante pentru tine și ești conștientă că au un impact asupra stării tale emoționale. Având în vedere că ești extrem de prietenoasă și îți place să fii mereu în centrul atenției cu lucruri bune, este recomandat să porți piatra Lapis Lazuli.

GEMENI – JAD


Gemenilor hiperactivi le este recomandat jadul dar și cuarțul roz. Nu de multe ori ai probleme în a te concentra și jadul îți va oferi energia necesară pentru a duce lucrurile la capăt fără a te apuca de o mie de planuri în paralel.

RAC – SMARALD


Dragostea îți ocupă mult timp, și asta pentru că ești o fire emotivă. Pentru a nu mai fi timidă și a-ți exprima curajul fără teamă poartă hematite, iar dacă vrei să scapi de hipersensibilitate, alege întotdeauna smaraldul.

LEU – CITRINUL


Îți place să fii mereu în centrul atenției deoarece ești regina junglei. Dacă cineva pune un pas greșit pe teritoriul tău, scoți ghearele și reacționezi agresiv. Te calmează citrinul și cuarțul roz.

FECIOARĂ – SAFIR


Dacă cineva te amenință chiar și cu o privire, ieși la atac și critici cu argumente, este felul tău de a fi. În același timp ești o fire pozitivă și prietenoasă. Safirul îți frânează emotivitatea în anumite momente grele în care trebuie să vorbești.

BALANȚĂ – JASPER


Fugi de conflicte pentru că îți place să fii înconjurată de iubire și de oameni frumoși. Nimic nu îți stă în cale când ai un plan de bine pentru tine și persoanele apropiate. Jasperul te scapă de angoasă și îți dă încrederea necesară în forțele proprii.

SCORPION – ACVAMARIN


Dacă porți acvamarin, sentimentele tale pot fi mai ușor exprimate. Cu toate acestea, te caracterizează irascibilitatea în situații în care nu îți convin lucruri evidente.

SĂGETĂTOR – GRANATUL OPAC


Ai tendința să te rupi de realitate făcându-ți planuri care o sfidează. Pentru a reveni cu picioarele pe pământ, poartă granatul opac, iar dacă vrei să dobândești pozitivitate, poartă citrin.

CAPRICORN – ESMERALD


Lipsa de capacitate de a te integra într-un grup nou, străin, este cauzată de lipsa esmeraldului și ametistului din viața ta.

VĂRSĂTOR – PERLE


Poart perle pentru a te calma și a privi lucrurile în adevărata lor frumusețe. Ești o persoană sociabilă dar nerăbdarea îți joacă feste și poți comite erori de care mai târziu îți va părea rău. Doar că va fi cam prea târziu.

PEȘTI – AMETIST


Îți bazezi majoritatea acțiunilor pe intuiția de care dai dovadă, și, care funcționează în foarte mare parte. Pentru a nu uita limita generozității, alege ametistul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top