Connect with us

Revistateo.ro

Ce plante trebuie sa ai in casa pentru a inlatura substantele cancerigene

Stiri

Ce plante trebuie sa ai in casa pentru a inlatura substantele cancerigene

Iata lista unor plante vii care tin la indepartare substantele cancerigene din mediul dumneavoastra.

Nu stiti de ce stranutati intruna si va treziti ca aveti probleme digestive, dureri de cap si vomitati des? Substantele cancerigene prezente peste tot sunt de vina! Din fericire, exista o solutie care va va prinde bine, mai ales daca locuiti in apartament si nu aveti suficient oxigen.

Filodendronul (foto articol) este de departe cea mai ”performanta” planta vie de apartament in combaterea substantelor cancerigene. Alte plante recomandate sunt: Planta paianjen (Chlorophitum comosum); planta de bambus; planta de porumb; iedera englezeasca (hedera helix); bromelia; crizantema; palmierul de interior; ficusul sau Golden Pothos. Substantele cancerigene mai pot fi inlaturate si prin alte metode.

CITESTE SITOPUL PLANTELOR CARE ITI CURATA AERUL DIN CASA

Una dintre cele mai cunoscute, in afara plantelor recomandate mai sus, este spalarea alimentelor, in special a fructelor si legumelor, de fiecare data atunci cand le consumati.

Un alt sfat pentru eliminarea substantelor cancerigene este sa folositi produse de curatare a casei cat mai putin toxice, la fel si produsele de ingrijire corporala. Alegeti cu grija firmele cosmetice si bazati-va ingrijirea pe produse naturiste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top