Connect with us

Revistateo.ro

Ce poți face cu nuanțele din trusa de farduri care nu îți plac

Machiaj

Ce poți face cu nuanțele din trusa de farduri care nu îți plac

Iată cum poți folosi acele farduri pe care nu le agreezi!

O primă idee este să le amesteci cu alte nuanțe până obții o culoare care să îți placă. Vei descoperi că poți crea multe culori care vor fi pe placul tău doar combinând diverse nuanțe. Astfel nu vei irosi niciun produs și nu te vei simși vinovată că le arunci deși ai dat bani pe ele. Ia-ți puțin timp liber și experimentează!

CITEȘTE ȘI: PREPARĂ SINGURĂ UN BALSAM DE BUZE CU SPF

Găsește-le alte întrebuințări! Spre exemplu, ai putea folosi un fard negru sau maro pe post de eyeliner. Folosește o perie ușor umezită și aplică cu exactitate fardul pe linia ochilui. Vei obține efectul dorit mai repede decât crezi. Poți face acest lucru chiar și cu nuanțele de verde sau albastru, mai ales dacă ai ochii deschiși la culoare și vrei să încerci ceva nou. Totodată, poți adăuga puțin sclipici la fardurile care nu te atrag foarte mult și astfel le poți transforma chiar în fardurile tale favorite. Nu ai idee cât de multe poate fi schimbată o culoare atunci când îi adaugi un plus de viață. Așa vei crea un fard perfect pentru ieșirile de seara târziu.

De obicei paletele pentru blush vin cu mai multe nuanțe. Dacă o nuanță poate arăta rău atunci când o aplici pe pomeți, poate fi excepțională dacă o folosești pe post de contur sau iluminator. Încearcă să îi găsești alte întrebuințări și oferă-ți puțin timp pentru a testa toate variantele. Totuși, dacă o nuanță este prea neplăcută pentru a sta pe fața ta într-un machiaj obișnuit, folosește-o de Halloween sau în orice altă ocazie pentru a te masca sau a crea un machiaj distractiv.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top