Connect with us

Revistateo.ro

Află ce poți face cu partenerul de cuplu după sex. Sunt unele lucruri care vă pot ajuta să vă conectați, să vă consolidați relația.

dragoste

Ce poți face cu partenerul de cuplu după sex

După o partidă de sex, ai putea face anumite lucruri cu partenerul de cuplu. Iată care sunt ele, de ce este bine să le faceți și cum vă pot ajuta.

Iată ce poți face cu partenerul de cuplu după sex

1. Puteți citi dintr-o carte. Pe lângă faptul că după ce citiți împreună, veți avea și anumite subiecte de discuție, mai există și alte beneficii. S-a observat că acele cupluri care obișnuiesc să împartă o carte și care își citesc anumite fragmente din acea carte, se simt mai apropiate. Partenerii simt că se naște o legătură între ei.

2. Vă puteți face masaj. În multe cazuri, masajul este cel care inițiază actul sexual. Însă, daca acesta va veni după ce ați făcut sex, atunci vă veți simți iubiți, apreciați. În plus, poate fi un act intim, mult mai intim decât masajul făcut înaintea sexului, spun specialiștii.

3. Un alt preludiu. De ce nu? Este un lucru pe care îl puteți face după sex. Este o bună modalitate prin care vă puteți conecta, după terminarea actului sexual.

4. Complimentele pot fi de ajutor. Pot fi legate de partida de sex care tocmai s-a încheiat. Sau ar putea face referire la el, ca persoană, ca partener. Aceste complimente au rolul de a consolida relația pe care o aveți și, de asemenea, vă vor face să vă simțiți mai bine.

5. Puteți face baie împreună. Dacă vă veți șampona unul pe celălalt, dacă vă veți ajuta să vă spălați, atunci, nu numai ca veți petrece mai mult timp împreună, dar de asemenea, veți fi vulnerabili și protectori împreună. Așă că, este o bună modalitate de a petrece timp prețios unul alături de celălalt și, de asemenea, relația voastră se va consilida.

6. Vă puteți hrăni unul pe celălalt. Nu este obligatoriu să mâncați îmbrăcați. Poate fi o experiență nouă și interesantă, să mâncați în pat, după o partidă de sex.

Articole pe aceeași temă:

Care este semnificatia viselor erotice

De ce le este frica femeilor cand fac sex

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top