Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum poti deveni mai atragator pentru o persoana de sex opus. Sunt cateva lucruri simple care te pot ajuta. Tu le stiai?

Relatii

Ce poti face pentru a fi mai atragator

Sunt unele lucruri pe care le poti face pentru a deveni mai atragator. Sunt reguli simple si, daca le vei urma, atunci vei deveni o prsoana mai atragatoare.

Lucruri pe care le poti face pentru a deveni mai atargator

1. Zabeste mai des. In urma unui studiu s-a ajuns la concluzia ca femelie care zambesc sunt mai atargatoare pentru persoanele de sex opus. Asta pentru ca oamenii asociaza fericirea cu feminitatea, sustine psihologul Alec Beall. Cand zambesc, femeile par mai prietenoase si se arata mai interesate de ideea de a face sex.

2. Poarta haine de culoare rosie. Culoarea rosie este asociata cu pasiunea, cu dragostea. Studiile au aratat ca barbatii considera femeile imbracate in rosu ca fiind mult mai atragatoare. De asemenea, se pare ca ele poarta haine de aceasta culoare in perioada in care are loc ovulatia. Si fac lucrul acesta fara intentie. Asta pentru ca atunci sunt mult mai interesate de un actasexual.

3. Nu incerca sa intri in rolul femeii greu de cucerit. Poate crezi ca daca faci asta, ii vei trezi interesul sau vei parea mai atragatoare. Insa, studiile au demonstrat contrariul. Celalalt te considera mai atragator daca iti poate intelege emotiile.

4. Simtul umorului te ajuta. Multe persoane isi doresc sa aiba parteneri de viata care sa le faca sa rada. In special femeile isi doresc lucrul acesta intr-o relatie. Se pare ca barbatii isi doresc pe langa asta si sa aiba aproape o persoana care sa rada la glumele lor.

5. Daca ai un animal de companie, atunci devii mai atragator pentru persoanele de sex opus. Un studiu facut in Franta a demonstat ca sansele ca o femeie sa ii dea numarul de telefon unui barbat cresc daca acesta are un animal de companie. Lucrul acesta se intampla datorita instinctului matern al femeii. De asemenea, femeile tin cont de modul in care barbatii au grija de animalele lor de companie.

Articole pe aceeasi tema:

Semne ca nu esti indragostita de partenerul de cuplu, ci esti dependenta emotional

Ce trebuie sa stii despre fanteziile barbatilor romani

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top