Connect with us

Revistateo.ro

placa

Stil de viata

Ce poti sa faci cu PLACA DE PAR, dar nu pe podoaba capilara! Te-ai fi gandit la asta?

Placa de par nu este doar pentru… par. Foloseste placa si pentru alt scop decat cel pentru care a fost gandita. Ti-ar fi trecut asta prin cap?

Placa de par este foarte practica si poti sa faci mai multe cu ea decat te-ai fi gandit: pe langa faptul ca iti intinzi parul, il poti odula si este foarte bun si in locul… fierului de calcat.

Daca ai fasie subtire de material, precum un cordon de pus in talie, manseta de la camasa sau gulerul necalcate, poti remedia problema imediat, folosind placa de par. O incalzesti si o folosesti exact ca si cum ti-ai indrepta parul dar, de fapt, vei netezi hainele. Este simplu si rapid!

PRIN CE ALTE MIJLOACE POTI CALCA HAINE, FARA FIER DE CALCAT?

Daca esti intr-o vacanta, iar hotelul nu are fier de calcat, iar tu nu ai nici macar placa de par la tine, te salveaza dusul. Agata hainele in baie si da drumul la apa fierbinte. Lasa hainele in aburul fierbinte timp de ateva minute si acesta va aranja hainele, iar dupa ce se vor usca vor fi impecabile si fara cute.

CITESTE SI: VIDEO: pune aluat intr-o COAJA DE OU. Efectul e FANTASTIC

CITESTE SI: Trucuri cu folie de aluminiu: a pus-o peste masa de calcat si rezultatul este WOW!

Si uscatorul de par functioneaza foarte bine cand vine vorba de netezit haine. Aceasta metoda este foarte buna pentru imbracamintea din bumbac: indreapta uscatorul spre haina si te va ajuta sa le netezesti.

Poti sa investesti intr-un spray special facut de producatorii de detergent: doar pulverizezi solutia pe zonele cu probleme si lasi sa se usuce. Vor fi perfect netede.

Sursa foto: shopify.com

1 Comment

1 Comment

  1. mara

    2015-09-11T09:48:00+03:00 at 2015-09-11T09:48:00+03:00

    Ia merge asortata cu:blugi,fuste demin,velura,catifea,panza topita,doc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top