Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce problema de sanatate ai, in functie de aspectul fetei. CELE 3 TIPURI DE CHIP

Ce problema de sanatate ai, in functie de aspectul fetei. Fata este cel mai puternic indicator al schimbarilor care au loc in organismul tau. Chipul dezvaluie o serie de probleme de sanatate despre care nu ai nicio minima idee. Daca observi ca ai un chip fara pic de viata.

Ce problema de sanatate ai, in functie de aspectul fetei. Daca observi ca fata ta se schimba de la o zi la alta sau ca aspectul chipului tau sufera modificari de la o saptamana la alta, ai problemele de sanatate de mai jos.

Exista trei tipuri de fata care indica o serie de probleme de sanatate: fata de iarna, fata „dulce” si fata grasa.

1. CHIPUL DE IARNA

– Printre simptomele care pot fi sesizate cu usurinta se constata oboseala permanenta. Daca ai pungi sub ochi si fata pare mereu palida cel mai sigur faci putina miscare.

De asemenea, corpul tau are nevoie de mai multa oxigenare deoarece petreci foarte mult timp fara sa ai activitate. Lipsa somnului este o alta cauza a acestui aspect al fetei. In plus, se constata si probleme cu circulatia sangelui, spun medicii.

CITESTE SI: Harta chinezeasca a fetei tale iti arata problemele de sanatate!

CITESTE SI: Leacuri de la bunica impotriva bolilor de sezon

Solutii: Consuma alimente bogate in betacaroten si/sau vitamina C. Fa-ti un scrub cu zat de cafea: este hidratanta si va anula aspectul obosit al chipului tau.

2. CHIPUL „DULCE”

– Mananci foarte mult dulce, de aici si numele de „chip dulce”. De asemenea, consumul mare de sare si grasimi poate sa duca la probleme de acnee.

Ce problema de sanatate ai, in functie de aspectul fetei. Ai grija cum si mai ales cat de frecvent de machiezi, caci ai putea avea pielea uscata la prima demachiere. De asemenea, acest chip poate arata si probleme serioase cu alcoolul, asa ca e de preferat sa il eviti.

Solutii: Consuma alimente verzi. Beai ceai atunci cand vrei sa te calmezi sau ai nevoie de o stare buna. Evita produsele care contin alcool si redu grasimile si produsele zaharate.

3. CHIPUL „UMFLAT”

– Cauzele care duc la un aspect al fetei ceva mai ‘bucalat’ sunt multiple: nu te hidratezi suficient si consumi produse de tip fast food plus foarte multe alimente care contin zahar.

Solutii: Bea mai multa apa (minim 2 litri pe zi) si nu inlocui acest lichid cu sucuri naturale sau bauturi acidulate. Atunci cand ti-e sete si vrei sa o potolesti, consuma apa cu incredere.

Daca bei mereu sucuri colorate care contin mult acid nu doar ca te vei ingrasa, dar vei fi deshidratat in mod constant. S-a descoperit ca bauturile carbogazoase incurajeaza consumul de chipsuri, ciocolata si hamburgeri ori alte mancaruri pline de sosuri grase si prajeli.

Sursa foto: yourhealthtoday.net

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top