Connect with us

Revistateo.ro

Ce probleme de intimitate are fiecare zodie

Astro-FUN

Ce probleme de intimitate are fiecare zodie

Fiecare persoana are cate o problema sau reticienta in viata intima, iar aceasta este puternic influentata de semnul zodiacal sub care se afla. Uite ce probleme de intimitate are fiecare zodie. Vezi ce spun Astrele!

Ce probleme de intimitate are fiecare zodie

BERBEC
Acest nativ vrea ca totul sa fie pe placul lui, iar asta este deseori vazuta ca o problema, deorece nu prea cedeaza atunci cand se afla intr-o relatie. Nu iti este teama de singuratate, dar trebuie sa stii ca uneori este bine sa treci cu vederea anumite scapari!

TAUR
Taurul este gata oricand de un angajament, fapt ce il impiedica sa isi cunoasca cu adevarat partenerul inainte de a se dedica. Problema lui este ca vrea ca lucrurile sa ramana constante tot timpul, iar cand acest lucru esueaza, da inapoi. Fii pregatit sa accepti schimbari in viata ta!

CITESTE SI: Horoscopul increderii – pe ce ZODII te poti baza ORICAND

CITESTE SI: Top 5 ZODII NEFERICITE – ce sa faci daca te numeri printre ele

Ce probleme de intimitate are fiecare zodie

GEMENI
Deseori fuge de relatiile serioase, preferand aventurile, iar asta este o problema destul de serioasa. Incearca sa fii devotat unei persoane, vei vedea ca lucrurile vor lua o turnura neasteptat de placuta!

RAC
Problema Racului este ca se deschide greu in fata partenerului, deseori ascunzand anumite sentimente, idei sau pareri. Permite-le celor din jur sa te cunoasca si sa te asculte! Vei vedea ca nu e chiar atat de rau precum ti se pare!

LEU
Leul renunta greu la control, de obicei fiind partenerul dominant in relatie. Cea mai mare problema este ca nu vrea sa imparta puterea cu cel de langa el. Trebuie sa tii cont ca unde sunt doi, puterea creste! Lasa-te din cand in cand in voia sortii si o sa observi ca nu este nimic grav daca nu detii controlul tot timpul.

Citeste continuarea pentru toate zodiile pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top