Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce probleme psihologice are fiecare zodie

Fiecare persoana are un gand care il macina, are frustrari care o impiedica sa fie ea insasi, sa comunice asa cum si-ar dori cu ceilalti. Descopera ce problema psihologica ai, in functie de zodie.

Ce probleme psihologice are fiecare zodie. TEAMA DE A FI RESPINS

Mai multe semne zodiacale reactioneaza nenatural din teama de a fi respins. Lipsa de autostima poate declansa o serie de probleme cum ar fi anxietatea si depresia. Unele zodii se izoleaza pentru ca ceilalti nu reusesc sa le inteleaga in profunzime. Dintre acestea fac parte:

1. FECIOARA – Esti capabil sa ii cuceresti pe cei din jur cu complexitatea ta, insa ia ceva timp pentru ca oamenii sa isi dea seama ce persoana minunata esti.

Ai umor, esti si extrovertit si esti una dintre zodiile cele mai putin predispuse la izolare. Te izolezi doar daca vrei sa protestezi sau daca durerea ta e prea mare pentru a fi exprimata in cuvinte. De cele mai multe ori, plangi acolo unde nu te vede nimeni, insa iti revii foarte repede.

CITESTE SI: Top 3 zodii de femei care dau totul si inca ceva in dragoste

CITESTE SI: Cele doua zodii care, daca isi unesc fortele, au toata lumea la picioare

2. PESTI – Esti cel mai sensibil dintre nativi si te deranjeaza orice detaliu care nu inseamna afectiune, imbratisari, pupici ori vorbe dulci. Nu tii cont de faptul ca oamenii au si ei problemele lor si interpretezi starile acestora ca pe o ofensa sau o neglijenta la adresa ta.

3. RAC – Si tu esti un semn zodiacal si iti place sa iti petreci timpul liber singur. Cu greu te deschizi in fata celorlalti. Teama de a fi respins nu este la fel de mare precum teama de a fi dezamagit. Pe tine nu te deranjeaza cand cineva te ignora neaparat ci atunci cand te dezamageste.

Ce probleme psihologice are fiecare zodie. INVIDIA, INCAPACITATEA DE A FI SUFICIENT DE TOLERANT

4. CAPRICORN – Esti o persoana foarte pragmatica si invidia te cuprinde foarte rapid mai ales atunci cand vezi ca altul are succes si tu nu, desi ai depus acelasi sau chiar un efort mai mare.

5. SCORPION – Malitiozitatea ta este principalul factor care declanseaza starile tale de confuzie in fata lumii. Cumpenele tale emotionale izvorasc din incapacitatea de a fi suficient de tolerant cu cei care nu sunt de acord cu tine.

6. SAGETATOR – Vrei totul de-a gata. Nu ai rabdare cu nimeni si cu nimic si te sperie foarte mult oamenii care merg in viata cu incetinitorul. Esti foarte invidios pe persoanele care au un stil de viata extrem de lejer si nu intelegi cum doar tu te poti stresa pentru orice lucru.

INCAPACITATEA DE ADAPTARE LA REALITATI, TRACUL, ANXIETATEA

7. LEU – Esti o fire solara, dar ai mare trac cand ti se atrage atentia asupra unui lucru ori cand esti criticat. Nu accepti ca cineva sa atenteze la orgoliul tau, uneori pueril.

8. VARSATOR – Esti cu capul in nori si iti place mult lumea ta cu basme si zane. Atunci cand te lovesti cu realitatea, suferi foarte tare deoarece descoperi ca tot ce era in mintea ta nu se pupa cu adevarul.

Ce probleme psihologice are fiecare zodie. SCENARITA

9. BALANTA – Esti expert in scenarita. Cine nu te cunoaste si te aude prima oara este fascinat de faptul ca ai explicatii care mai de care mai interesante pentru absolut orice. La o documentare mai atenta, vei observa ca toate schemele tale nu se potrivesc de cele mai multe ori cu realitatea.

SUPERFICIALITATEA

10. TAUR – Desi esti guvernat de planeta Venus, planeta creativitatii, a senzualitatii si a dragostei, a erotismului si a liricului, preferi o viata simpla, superficiala, in detrimentul unor idealuri la care ai tot dreptul sa visezi. Problema este ca iti e frica.

11. BERBEC – Esti o persoana agera la minte si tocmai acest lucru este contradictoriu la tine. Esti capabil sa vezi lucrurile in profunzime, dar preferi o viata la suprafata.

INDECIZIA, INCOERENTA

12. GEMENI – Te contrazici cu tine insuti. Nu ai suficienta incredere in tine si atunci cand se iveste o problema dai vina pe altii. Pendulezi intre cele doua laturi ale tale: dulcegariile, prietenia si seriozitatea pe de o parte si aciditatea, rautatea gratuita uneori si lipsa de empatie ori ignoranta pe de alta parte.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top