Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Ce pune chef Sorin Bontea pe masa de Crăciun

Chef Sorin Bontea se pregătește an de an pentru masa de Crăciun. Cunoscutul jurat din emisiunea „Chefi la cuțite” a vorbit despre importanța sărbătorilor de iarnă pentru el.

„Nu prea am apucat multe Crăciunuri că na.. mergeam la ţară, cu tăiat de porc, cu făcut jumări, cu muncă multă. Dar ce îmi aduc aminte sunt turtele alea de pâine şi pâinea aia pe care o făceau acolo. Ştiu că puneau roşii pe ea şi o băgau la cuptor, era senzaţional, pâinea mai bună ca toate. (…) Când venea moşul.

Când eram mititel aşteptam Moşul. În aşteptam pe Moş Gerilă, nu pe Moş Crăciun, că aşa era vremea aia. Şi acum? Acum aştept să fiu sănătos, dar cel mai mult îmi place Crăciunul pe care îil fac în familie.

Îl fac cu mama, că tata nu mai e, Dumnezeu să îl ierte, cu soţia, copiii, fraţii, nepoţii, că suntem mulţi. Este o tradiţie, Crăciunul se face acasă întotdeauna? Da, întotdeauna Crăciunul acasă”, a spus chef Sorin Bontea pentru spynews.ro.

„Păi nu lipsesc sarmalele, piftia, salata de boeuf, cârnaţii, jumările şi ceapa roşie. Eu ştiu că un bucătar nu mai găteşte şi acasă, se păstrează regula şi în familie la dumneavoastră?

Eu fac maioneza pentru salată, fac compoziţia pentru sarmale, dar le împachetează soţia mea.. Pe 24 când facem bradul, în casă trebuie să miroasă a sarmale şi a cozonaci”, a mai spus Sorin Bontea.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme! Cum a reușit această performanță

Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top