Connect with us

Revistateo.ro

Ce riști dacă faci sex în apă

Stiri

Ce riști dacă faci sex în apă

Ce riști dacă faci sex în apă:

1. BACTERIILE
În apa mării sau cea din piscină trăiesc o serie de bacterii care abia așteaptă momentul potrivit să îți invadeze corpul. Dacă în apă nu există suficient clor, nu te risca să te molipsești cu vreo boală sau o ciupercă ce va crea complicații nedorite organelor tale genitale.

2. DUREREA
Poate că ești contrariată: apa nu ajută deloc la lubrifiere, ba dimpotrivă. Lichidul format din hidrogen și oxigen reduce lubrifierea naturală în zonele tale intime. Vor apărea multe iritații și fricțiuni la penetrare.

CITEȘTE ȘI: ȘTIAI CĂ MASTURBAREA ESTE BENEFICĂ PENTRU SĂNĂTATE?

3. BOLILE CU TRANSMITERE SEXUALĂ
Tocmai fricțiunile cauzate de apă duc cu un procent mare de reușită la ruperea prezervativului în timpul actului sexual.

4. ACCIDENTĂRI
În piscină, cu cât vă înfocați mai tare, cu atât există riscul să alunecați mai ușor. De asemenea, atenție foarte mare dacă vrei să faci sex cu iubitul tău în apa mării: dacă nu ești vreo acrobată și nu te poți baza pe brațele lui puternice atunci asigură-te că îți poți menține singură echilibrul.

5. LEGEA
Poți primi o amendă sau chiar face pușcărie dacă faci sex la mare și te vede vreo autoritate polițienească. Este tentant sexul în apa mării și sună chiar romantic, însă legea nu este atât de permisivă în România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top