Connect with us

Revistateo.ro

Ce rol are bucata albă de cauciuc din vârful tenișilor

Stil de viata

Ce rol are bucata albă de cauciuc din vârful tenișilor

Tenișii sunt unul dintre cele mai populare tipuri de încălțăminte în ziua de astăzi. Puțină lume știe însă ce rol are porțiunea din cauciuc din vârf, cea care acoperă degetele de la picioare.

Ce rol are bucata albă de cauciuc din vârful tenișilor

Aflați că nu este un element strict estetic. Inițial, tenișii erau niște încălțări destinate baschetbaliștilor. Bucata de cauciuc din vârf, care atunci era confecționată dintr-un material mai dur, avea rolul de a le proteja degetele picioarelor în timpul meciurilor.

CITEȘTE ȘI: E bine sa asortezi geanta cu pantofii?

CITEȘTE ȘI: Trucul care te ajuta sa cumperi mereu pantofi comozi

De asemenea, aceasta nu era de culoare albă, așa cum o vedem astăzi la majoritatea modelelor, ci avea o culoare închisă, de obicei negru sau maro.

Recomandare: Nu mai arunca pliculețele de silicon din cutia de pantofi! Iată cum le poți utiliza

Foarte multe persoane aruncă pliculețele de silicon din cutia de pantofi. Însă, acestea pot fi utilizate în diferite scopuri. Iată despre ce este vorba.

Nu mai arunca pliculețele de silicon din cutia de pantofi! Iată cum le poți utiliza

1. Îți poți usca telefonul cu ajutorul lor. Dacă ți-ai udat telefonul, atunci l-ai putea pune într-o pungă împreună cu pliculețele de silicon din cutia de pantofi. Leagă punga la capăt și lasă telefonul acolo timp de 24 de ore.

2. Te ajută să îți menții bijuteriile strălucitoare. În timp, bijuteriile își pierd strălucirea. De vină poate fi umiditatea. Din fericire, există o soluție. Tot ce trebuie să faci este să pui în cutia de bijuterii câteva pliculețe de silicon, iar problema se va rezolva.

Ce rol au pliculețete de silicon din cutia cu pantofi

3. Elimină mirosul neplăcut din geanta de sală. Dacă mergi la sală, atunci poate ai observat la un moment dat că geanta în care îți ții echipamentul a căpătat un miros neplăcut. Asta se întâmplă din cauza bacteriilor de pe hainele transpirate. Pentru a soluționa problema, nu trebuie decât să pui în geanta de sală câteva pliculețe de silicon. Acestea vor atrage mirosul neplăcut, precum și umezeala.

4. Nu lasă alimentele să se umezească. Aceste pliculețe de silicon nu sunt comestibile, dar pot fi folosite pentru a atrage umezeala din zona alimentelor care trebuie să fie mereu uscate.

CITEȘTE ȘI: Dupa ce vei citi asta, nu vei mai avea probleme cu mirosul urat al pantofilor

5. Se previne distrugerea documentelor. Unele documente sunt foarte impoortante, motiv pentru care este bine să te asiguri că nu vor fi distruse de anumiți factori. Pentru a preveni distrugerea loc, ai putea încerca să folosești câteva pliculețe de silicon pe care le găsești în cutia de pantofi.

6. Protejează medicamentele. Pentru ca alimentele să nu se umezească, poți utiliza câteva pliculețe de silicon. Vor fi de mare ajutor.

7. Te ajută să îți împrospătezi locuința. Tot ce trebuie să faci este să desfaci pliculețul, să pui conținutul într-un recipient, după care să adaugi câteva picături din uleiul esențial care îți place.

8. Te ajută să îți împrospătezi hainele. Pune în șifonier, printre haine, câteva plicuri de silicon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top