Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce s-a descoperit despre copilotul Andreas Lubitz, la 3 luni de la tragedia aviatică din Alpii Francezi

Nici la ora actuală nu există o sentință exactă a cauzelor prăbușirii avionului Airbus A320. Procurorii francezi anchetează acest caz, alături de cei din Germania. Ceea ce s-a aflat până acum în mod cert este că Andreas Lubitz a produs accidentul cu bună știință, intrând la acte de sinucidere.

Andreas Lubitz avea serioase probleme medicale, confruntându-se cu stări accentuate de depresie. Mai mult, în timpul în care se afla în zbor în calitatea de copilot trebuia să fie acasă, fiind în concediu medical. Potrivit informațiilor strânse de presă și de procurori în acest timp, Andreas Lubitz avea probleme cu vederea și intrase într-o psihoză, temându-se că nu va mai vedea niciodată.

CITEȘTE ȘI: CE EFECTE VINDECĂTOARE AU LĂMPILE DE SARE DIN HIMALAYA
Ceea ce s-a descoperit astăzi, la aproape 3 luni de la tragedia care a avut loc aproape de localitatea Barcelonnette din Franța este că Lubitz a consultat nici mai mult nici mai puțin decât 41 de medici în ultimii 5 ani, 7 medici fiind consultați numai în luna în care s-a petrecut tragedia aviatică.

Procurorii francezi au anunțat că vor mai deschide o anchetă axată pe acuzația de omor involuntar. Procurorii germani au luat la puricat calculatorul lui Lubitz din locuința sa și au descoperit în istoricul navigării pe Internet cum și-a pregătit moartea copilotul: acesta căutase pe Google tehnici de sinucidere și modalități sigure de deturnare a unui avion.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top