Connect with us

Revistateo.ro

Ce s-a întâmplat după ce Diana Belbiță a fost eliminată. Ce spun fanii

Exatlon

Ce s-a întâmplat după ce Diana Belbiță a fost eliminată. Ce spun fanii

După ce Diana Belbiță din echipa Faimoșilor de la Exatlon a fost eliminată, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Mai mult decât atât, un comentariu de-al unei fane, legat de plecarea Dianei de la Exatlon, a atras atenția tuturor. Iată ce s-a întâmplat.

Ce spun fanii după ce Diana Belbiță a părăsit competiția

Diana Belbiță a făcut parte din echipa Faimoșilor. De când a părăsit competiția, fanii au avut diferite reacții. Una dintre susținătoarele sale a scris pe o rețea de socializare că ea are o poză de doliu de când Diana a fost eliminată. Comentariul a apărut pe una dintre rețelele de socializare. „Eu am poză de doliu de când ai plecat de la Exatlon”, a scris susținătoarea Dianei Belbiță.

”Trei luni și jumătate cu momente memorabile, probe care la prima vedere păreau imposibile, curse cu final de infarct și un dor permanent de oameni dragi. M-am simțit vie, am simțit cu adevărat că trăiesc. Am trecut de la extaz la agonie și înapoi de la un moment la altul. Am învățat că nu depind de confort, am învățat să mă bucur de lucrurile mici și cât de prețioasă este fiecare secundă. Credeam că sunt dependentă de telefon, dar acesta nu mi-a lipsit niciodată, ci oamenii cu care vorbeam la el au fost cei cărora le-am dus lipsa.

https://teotrandafir.com/exatlon/foto-transformarea-lui-catalin-cazacu-de-la-exatlon-188874/

Nu îmi era teamă să dorm pe scândură sau să mănânc mai puțin, îmi era teamă doar să nu dezamăgesc. Îmi era teamă să nu mă accidentez și să nu mai pot concura la fel, dar au fost și astfel de momente în care am ignorat durerea și, asumându-mi riscuri, am intrat pe traseu.

https://teotrandafir.com/exatlon/anca-si-alina-de-la-exatlon-si-au-aruncat-vorbe-grele-in-prima-lor-confruntare-esti-perversa-si-mincinoasa-188661/

Când în sfârșit căderile fizice păreau să rămână în spate și probele cu apa nu mai erau o problemă pentru mine, a venit ziua în care sacrificiile nu au mai contat, iar fortăreața clădită cu muncă și încredere, s-a dovedit a fi doar un castel de nisip lovit de val.

Astfel că în ziua 105 mi-am luat rămas bun de la cea mai tare experiență.”, a scris Diana Belbiță pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top