Connect with us

Revistateo.ro

Ce s-a ales de trupa rock preferată a adolescenților de altădată

Inedit

Ce s-a ales de trupa rock preferată a adolescenților de altădată

Tokio Hotel era icoana muzicii pop-rock a tuturor adolescenților, fete și băieți deopotrivă, acum 7 ani. Timpul a trecut și formația și-a făcut revenirea cu un disc nou nouț. Frații Kaulitz după care au suspinat nu doar fetele din Germania (țara formației Tokio Hotel) ci de pe tot mapamondul au urmat în tot acest timp lumea modei. Tinerii de la Tokio Hotel au devenit cunoscuți datorită muzicii lor, dar mai ales datorită unui look… ce ne aduce aminte de nopțile de Halloween (n.r.: că veni vorba, se apropie săptămâna viitoare 🙂 ).

2007 a fost anul în care s-au remarcat, însă cu trecerea timpului, băieții de la Tokio Hotel și-au pierdut din glorie. Relansarea vine cu un look total diferit. Bill Kaulitz (băiatul cu freză ruptă din desenele manga) s-a transformat radical: este plin de tatuaje, piercinguri și… a devenit blond. Acesta apare pe coperta noului număr al revistei „Interview” de săptămâna aceasta.

În trupa Tokio Hotel sunt doi frați (Bill Kaulitz – voce și Tom Kaulitz – chitară) și alți doi buni prieteni: Georg Listing (bass și butoane) și Gustav Schafer (baterie). Primul lor nume a fost în realitate „Devilish”, în 2003, dar casa de producție muzicală Sony le-a recomandat că Tokio Hotel sună mai bine. În 2005 au scos primul super-hit, intitulat „Schrei”. Ultimul disc pe care l-au scos în 2009, „Humanoid” nu a avut succesul melodiilor anterioare, acela fiind anul prăpastiei definitive pentru Tokio Hotel. Cu toate acestea, merită amintită piesa „Darkside of the sun” de pe albumul „Humanoid”.

Între timp, pentru a-și câștiga existența având în vedere că în muzică nu mai aveau același succes, Bill Kaulitz a cochetat cu moda, iar fratele său Tom s-a apucat și el de modă, ca și colaborator pentru firme de articole sportive. După ce fiecare a și-a urmat drumul pe diferite căi, anul 2014 i-a adus din nou împreună.

Noul lor disc, lansat de curând cu titlul „Kings of Suburbia”, este unul cu muzică electronică, iar una dintre temele deja favorite atât ale trupei cât și a fanilor este „Love who loves you back”, pentru care s-a filmat deja și un videoclip.

Bill Kaulitz, pe coperta revistei Interview

Interview

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top