Connect with us

Revistateo.ro

Ce să faci începând cu data de 1 august ca să îți meargă bine

Credinta

Ce să faci începând cu data de 1 august ca să îți meargă bine

Tu știi ce să faci începând cu data de 1 august ca să îți meargă bine? În ultima lună a verii sunt unele lucruri pe care le-ai putea evita și altele pe care este bine să le faci. Iată despre ce este vorba.

Ce să faci începând cu data de 1 august ca să îți meargă bine

La începutul lunii se ține post. Este vorba despre postul Adormirii Maicii Domnului. Dacă acest post este ținut așa cum se cuvine, atunci creștinii se vor purifica trupește, dar și sufletește. De asemenea, bolile grave se pot vindeca în urma postului. Se spune că luni, miercuri și vineri în timpul postului este bine să nu se mănânce nimic până la ora 15:00.

Desigur, nu oricine poate face asta și nu este recomandat să faci acest lucru dacă ai unele probleme de sănătate, de exemplu. După aceea se poate consuma numai hrană uscată. În zilele de marți și de joi se pot consuma legume fierte, însă fără untdelemn.

Pe data de 2 august este Ziua Ursului. Nu se merge la scăldat și nu se fac treburi gospodărești. Asta pentru a nu se abate stricăciunile asupra casei.

CITEȘTE ȘI: Începe postul Adormirii Maicii Domnului. Tot ce trebuie să știi

CITEȘTE ȘI: Ce sa nu faci in postul Adormirii Maicii Domnului

Pe 6 august este Ziua schimbării la față. Este dezlegare la pește, vin și ulei. În acea perioadă nu este bine să se facă nunți. Pe data de 11 august este pomenit Sfântul Nifon, cel care ajută la nevoie. Pe 26 august sunt pomeniți Sfinții Sfinții Adrian și Natalia, protectorii căsniciei, iar pe 29 august este o altă sărbătoare: Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul.

În luna august se pomenesc și cei 7 Sfinți Mucenici Macabei. Creștinii respectă această zi. Duc la biserică flori și spice de grâu. Acestea vor fi sfințite și apoi folosite ca flori de leac. Boabele de grâu sfințite vor fi folosite ca semințe pentru o recoltă bogată.

Așadar, în luna august vor fi unele sărbători. Mai sus ai văzut depsre ce este vorba. De asemenea, este bine să ții cont de ceea ce se face în acele zile de sărbătoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Credinta

To Top