Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce se intampla cu tenul tau cand se intalneste cu PUDRA DE TRANDAFIR. Descopera cele 4 masti REVOLUTIONARE!

Femeile sunt deranjate de o serie de problemele ale tenului. Acestea se manifesta in orice perioada a anului, mai ales la trecerea de la un anotimp la altul.

O floare draga tuturor poate face minuni pentru tenul gras, petele pigmentare ori cosurile inestetice de pe fata: este vorba despre trandafirul de Damasc.

Trandafirul de Damasc este un ingredient natural recunoscut de toti cosmeticienii. In combinatie cu alte elemente, diferite pudre ori chiar argila, acesta vindeca pielea.

1. MASCA DIN PUDRA DE TRANDAFIR PENTRU COMBATEREA RIDURILOR

CITESTE SI: Fa o masca antirid care CHIAR ARE EFECT! Ingredientele? Sunt in frigiderul tau!

CITESTE SI: Scapa rapid de punctele negre cu cea mai eficienta masca pe care ti-o poti prepara chiar tu!

Spala-ti bine fata inainte de a aplica masca din pudra de trandafir cu o lingura de pudra de amla (un fruct uscat care este folosit in special pentru tratarea scalpului uscat).

Lasa masca la actionat pe fata ta timp de 15 minute, dupa care clateste-ti tenul cu apa calduta. Ridurile vor fi estompate dupa 5 astfel de sedinte. Nu iti face masca aceasta mai des decat o data la 3 zile deoarece poate decolora tenul.

2. MASCA EXFOLIANTA DIN PUDRA DE TRANDAFIR

Amesteca o lingura de pudra de trandafir cu o lingura de argila indiana Multani Mitti si aplic-o pe ten pret de 5 minute. Va curata fata de pielea uscata si de cosurile purulente in timp util. Masca se aplica o data la 7 zile.

3. MASCA DIN PUDRA DE TRANDAFIR PENTRU TEN GRAS

Amesteca pudra cu doua lingurite de miere si una de ulei de masline. Trebuie sa se formeze o pasta pe care e bine sa o intinzi in special in zona nasului, acolo unde tenul capata un aspect grunjos din cauza pielitelor uscate care se formeaza. Masca se aplica din 5 in 5 zile timp de 10 minute.

4. MASCA PENTRU PETE DE TOT SOIUL

Amesteca praful de trandafir cu pudra de santal ori de menta. Nu trevuie sa stea pe fata ta mai mult de 3 minute. Petele colorate de pe fata vor fi reduse, la fel si intensitatea pistruilor.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top