Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla cu un copil avortat. Randurile care te vor face sa plangi

Stil de viata

Ce se intampla cu un copil avortat. Randurile care te vor face sa plangi

Fiecare femeie are dreptul sa faca ce vrea cu trupul ei si stim ca acest subiect va va sensibiliza foarte mult. Tema avortului nu este una usoara pentru nimeni. Poate fi o decizie radicala pe care orice femeie o regreta mai tarziu. Tocmai de aceea, pentru femeile care vor sa analizeze bine situatia, dedicam randurile de mai jos.

Ce se intampla cu un copil avortat

Procesul avortului presupune absorbtia de mucoasa uterina, impreuna cu sac vitelin si phoetus printr-un aspirator. Procedura chiuretajului dureaza intre 10 si 20 de minute. Pe Internet circula un filmulet facut de Bernard N. Nathanson, doctor care a murit in anul 2001, si, care, in cariera sa de medic a facut peste 10.000 de avorturi. Acesta a fost impresionat de o filmare cu ultrasunete si a renuntat sa mai faca chiuretaje. A avut remuscari pana cand s-a stins din viata.

Stiai ca atunci cand bisturiul inainteaza, bataile inimii fatului cresc la 140 pe minut si, din cand in cand, isi suge degetul. Cu cat pompa de absorbtie se apropie de micuta faptura, copilul se retrage tot mai violent in coltul opsu, evitand instrumentul.

Bataile inimii cresc la peste 200 pe minut. Pompa de absorbtie sfasie membrele copilului: doar capul ramane in uter pentru ca este prea mare pentru a putea fi scos intreg. Doctorul care face chiuretajul incearca sa sfartece capul si il scoate bucata cu bucata. Ne cerem scuze pentru duritatea cuvintelor de mai sus, insa aceasta este realitate din pantecul unei mame in timpul avortului.

Citeste in pagina urmatoare SCRISOAREA UNUI COPIL AVORTAT

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top