Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce se intampla daca iti masezi corpul cu gheata

Unul dintre cele mai eficiente moduri prin care poti obtine o silueta de diva este folosind gheata. Vezi mai jos ce proprietati incredibile ii ofera corpului tau.

Dusmanul de moarte al oricarei femei este celulita. Acumularea grasimii si formarea aspectului de coaja de portocala dau mari batai de cap.

Multe femei ignora starea lor de sanatate si vor sa scape de celulita doar pentru a arata bine. Acumularea grasimii in anumite zone ale corpului indica posibilitatea aparitiei unor boli destul de grave precum diabetul de tip 2 sau afectiunile cardiovasculare.

Celulita se poate prezenta sub diferite aspecte: grasimea alba apare atunci cand colagenul este deteriorat pentru ca nu este suficient de bine hidratat, iar grasimea cu aspect galbui indica prezenta unor toxine in stratul de piele care blocheaza aerisirea celulelor.

Poti scapa de celulita cu gheata! Maseaza-ti fesele, fundul si picioarele de trei ori pe saptamana cu cuburi de gheata si vei observa in timp cum celulele grase dispar iar cele blocate de toxine se regenereaza.

Cuburile se maseaza pana se topesc. Daca este insuportabila senzatia, incearca pungile cu gheata. Lasa-le sa actioneze timp de 20 de minute, seara, dupa ce ai acumulat toxinele din mediul inconjurator si alimentatie.

CITESTE SI: 5 MITURI despre celulita. Adevarat sau fals?

CITESTE SI: 3 masaje ANTICELULITĂ pe care le poţi face acasă

Pielea se raceste, iar celulele grase incep sa se retraga automat. In acest fel, vei arde caloriile mult mai usor eliminand efectele nedorite ale acestora asupra sanatatii tale.

Gheata ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, activand astfel corpul si energizandu-l instantaneu. Daca esti foarte sensibil la contactul dintre pielea ta si acest corp rece, adreseaza-te medicului.

Avertisment! Nu folosi niciodata aceasta metoda daca fumezi sau iei medicamente pentru tratarea inimii. Puteti inlocui acest corp rece cu apa de trandafiri de 3-4 grade sau ceai de menta.

Apa rece este recomandata si pentru masarea liniilor fine ale fetei ori pentru prevenirea sau chiar atenuarea ridurilor. Te poti spala si pe fata cu gheata: vei preintampina aparitia cosurilor, iar celulele grase ori punctele purulente se vor diminua.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top