Connect with us

Revistateo.ro

curmale

Naturiste

Ce se intampla daca mananci 3 CURMALE pe zi?

Mananca 3 curmale pe zi si vei observa ca ti se imbunatateste starea organismului. De ce sunt asa benefice curmalele?

Bogate in nutrienti. Nu ai nevoie decat de trei curmale pentru a echilibra nivelul de potasiu, cupru, fibre, magneziu si vitamina B6.

CITESTE SI: NU consuma aceste 5 alimente inainte de a face miscare!

CITESTE SI: 4 mituri despre iaurt. Uite când NU trebuie consumat!

Inlatura durerea. Curmalele actioneaza ca un analgezic natural, datorita continutului de magneziu, care este antiinflamator. Se pare ca aceste fructe reduce si riscul de a face Alzheimer sau de afectiuni cardiovasculare.

Imbunatatesc digestia. 3 curmale consumate zilnic sunt excelente pentru a regla digestia, te scapa de constipatie si reduc riscul de cancer de colon.

Cresc functiile creierului, datorita continutului de vitamina B6, care te ajuta sa fii mai concentrat si sa retii informatiile mai repede.

Curmalele mai au si rolul de a preveni imbatranirea si de a oferi corpului un tonus bun. Este un aliment excelent pentru femeile insarcinate, caci contin substante ce intaresc organismul.

Consumul de curmale creste apetitul sexual, caci aceste fructe sunt un stimulent foarte bun: o mana de curmale macinate se lasa la macerat in lapte de capra peste noapte, se adauga miere si nucsoara.

Potasiul din curmale este excelent pentru a vindeca intoxicatia alcoolica. De asemenea, aceste fructe contin fluor, ce mentine sanatatea dintilor.

CITESTE SI: Nu consuma aceste 5 alimente când te afli în ACEA PERIOADĂ! Vezi ce efecte negative au asupra sănătății tale!

CITESTE SI: Am aflat ce consuma Dr. Oz la micul dejun! Descopera reteta rapida!

Sursa foto: nuget.org

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top