Connect with us

Revistateo.ro

Ce se întâmplă dacă mănânci la ore târzii?

Sanatate

Ce se întâmplă dacă mănânci la ore târzii?

Cu toții știm că nu este bine să mâncăm seara, târziu. Primul lucrul la care ne gândim când masa de seară este servită la o oră târzie este acela că vom acumula un anumit număr de kilograme. Însă nu este vorba numai despre asta. Se pare că oamenii de știință au descoperit chiar o legătură între acest obicei și apariția cancerului. Iată despe ce este vorba. Află ce se întâmplă dacă mănânci la ore târzii?

Ce se întâmplă dacă mănânci la ore târzii?

Mesele de la ore târzii nu sunt reponsabile numai pentru apariția kilogramelor în plus. De asemenea, acest obicei poate avea consecințe mult mai grave. Oamenii de știință au găsit o legătură între obiceiul acesta și apariția cancerului.

Știm că nu este recomandat să mâncăm la ore târzii. Și, cu toate acestea, din cauza programului încărcat, nu se mai pot repecta orele la care ar trebui să se ia masa. Astfel, multe persoane ajung să aibă seara cea mai importantă, cea mai consistentă masă azilei. Și bineînțeles că vor fi consecințe. Pe termmen lung, putem chiar să vorbim despre cancer.

Cina servită la ore târzii va da organismul peste cap. Acesta va fi derutat. Și, astfel, poate să apară o legătură între cancer și obiceiul ce nu aduce niciun beneficiu organismului. Ceasul biologic va fi perturbat. Drept urmare, oraganisul poate fi derglat.

CITEȘTE ȘI: Cancerul pulmonar. Primele simptome care trebuie să te trimită la medic

CITEȘTE ȘI: De ce apare cancerul de col uterin

Oamenii de știință spanioli sunt cei care au făcut descoperirea. Potrivit studiilor lor, cei care mănâncă după ora 21.00, cu două ore înainte de culcare, riscă să sufere de cancer la un moment dat. În cazul lor, riscul crește cu aproape 25 %. Femeile ce se încadrează în categoria oamenilor ce au un astfel de obicie nesănătos, riscă să dezvolte cancer la sân. În ceea ce îi priveșe pe bărbați, veștile sunt la fel de îngrozitoare. Ei pot dezvolta mai târziu cancer la prostată.

Având în vedere modul în care putem fi influențați de acest obicei, este bine să încercăm să îl evităm.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top