Connect with us

Revistateo.ro

Folosit impreuna cu un balsam si o masca, samponul ne scapa de o multime de probleme. Dar ce se intampla atunci daca nu folosesti sampon?

Par & Coafuri

Ce se intampla daca nu folosesti sampon

A devenit obligatorie folosirea unui sampon pentru spalarea parului si multe persoane nu isi pot imagina viata fara el.

In fiecare zi auzim in reclame cum ne scapa de matreata, cum samponul da volum parului si cum varfurile despicate devin istorie.
Folosit impreuna cu un balsam si o masca, samponul ne scapa de o multime de probleme. Dar ce se intampla atunci daca nu folosesti sampon?

In primul rand, te poti trezi cu fire crescute in piele. Asa cum se intampla si pe linia bikinilor ori pe picioare, daca nu folosesti sampon, porii se blocheaza si ajungi sa ai fire crescute.

Ce se intampla daca nu folosesti sampon. Parul va incepe sa cada

Devii un magnet pentru praf. Substantele pe care le contine samponul ajuta la indepartarea prafului si sa il tina la distanta.

Parul va incepe sa miroasa. Nu vrei sa se strambe cineva care sta langa tine. In cazul in care esti o persoana ocupata si care circula mult zilnic, parul tau va strange o multime de mirosuri neplacute. Alege un sampon care sa miroasa frumos si scapa de aceste probleme.

Subtiaza parul – radacinile se vor ingrasa foarte tare, iar parul se va subtia din ce in ce mai mult. De asemenea, va incepe sa cada mai mult. In timp ce te speli cu sampon, iti masezi radacinile si previi acest lucru.

Citeste si: 5 trucuri ca sa ai parul ca modelele de la Victoria’s Secret

Parul nu va straluci. Va arata fara vlaga si uscat, nu va reflecta deloc lumina ca atunci cand folosesti sampon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top