Connect with us

Revistateo.ro

Află de ce este bine să pui gheață pe carnea de pe grătar. Este un truc simplu și eficient pe care îl vei încerca de fiecare dată.

Stil de viata

Ce se întâmplă dacă pui gheață pe carnea de pe grătar

Pentru a prepara anumite feluri de mâncare, unele persoane folosesc diferite trucuri. Un truc eficient pe care îl vei încerca și tu este următorul: pune pe carnea de pe grătar un cub de gheață.

Ce se întâmplă dacă pui gheață pe carnea de pe grătar

Dacă vei pune un cub de gheață pe carnea pentru burgeri, pe care o gătești la grătar, atunci vei observa că aceasta va deveni mai zemoasă. De asemenea, poți pune și puțin unt în mijlocul bucății de carne pe care o gătești. Rezultatul va fi surprinzător.

În plus, ai putea încerca și alte trucuri atunci când gătești. Mai jos vei găsi unele care te vor ajuta. Iată despre ce este vorba:

1. Când pregătești carne la grătar, este indicat să încălzești doar o jumătate de grătar. Astfel te vei asigura că alimentul nu se va arde. Într-o jumătate a grătarului pune cărbunii și acolo poți găti carnea. Cealaltă jumătate va rămâne rece. Acolo va fi pusă carnea gătită. Astfel, se va menține caldă, fără a se arde.

CITEȘTE ȘI: Cum dezgheți corect carnea de pui pentru a nu te îmbolnăvi

CITEȘTE ȘI: Pui foi de dafin in mancare? Iata ce greseli faci

2. Pune peștele la saramură înainte de a-l găti. Înainte de a pune pe grătar peștele, este indicat să îl lași la saramură timp de 10 minute. Astfel, acesta nu se va mai rupe.

3. Folosește suc de mere atunci când gătești carnea pe grătar. Tot ce trebuie să faci este să-l pui într-o sticlă cu pulverizator. După aceea, aplică sucul pe carne în timp ce aceasta se gătește. Astfel, gustul cărnii va deveni mai bun. De asemenea, textura alimentului se va îmbunătăți.

4. Dacă vrei să gătești burgerii cu mai mult timp înainte de a-i servi, poți face asta. Îi poți pregăti cu patru ore înainte. Lasă-i la gătit până sunt aproape gata, după care ține-i la cald până în momentul în care aceștia vor fi serviți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top