Connect with us

Revistateo.ro

Află ce se întâmplă dacă vei aplica pe față suc de lămâie și aspirină. Este o mască facială care te va scăpa de o problemă supărătoare.

Cosmetica

Ce se întâmplă dacă pui pe față suc de lămâie și aspirină

Pentru a preveni apariția ridurilor, sau pentru a întârzia apariția lor, ai putea încerca o mască simplă și eficientă. Se prepară din două ingrediente. Ai nevoie de aspirină și suc de lămâie. Află din rândurile de mai jos cum se prepară și cum se aplică.

Ce se întâmplă dacă pui pe față suc de lămâie și aspirină

Tenul are nevoie mereu de îngrijire. Pentru a scăpa de grija ridurilor, ai putea încerca o mască facială cu lămâie și aspirină.

Aspirina conține acid salicilic ce aduce numeroase beneficii pielii. De asemenea, conține anumite substanțe care au rolul de a reduce inflamația provocată de acnee, dar și roșeața. Lămâia este o sursă importantă de vitamina C. Și dacă va fi combinată cu aspirina, atunci va aduce multe beneficii tenului. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara această mască și cum se aplică.

CITEȘTE ȘI: La ce folosește remediul cu lămâie și sare

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla daca pui aspirina in sampon

Pentru a pregăti această mască facială împotriva ridurilor ai nevoie de 3 aspirine și 3 linguri de suc de lămâie. Înainte de toate, cele 3 apsirine trebuie să fie zdrobite. După aceea, peste ele se vor pune cele trei linguri de suc de lămâie. Se amestecă bine, până se va obține o pastă.

Această mască se va aplica pe față. Va fi lăsată să acționeze timp de 10 minute, după care se va îndepărta cu apă călduță.

Dacă vei folosi această mască facială, atunci vei întârzia apariția ridurilor. Nu ai nevoie decât de două ingrediente simple pe care le găsești cu ușurință sau poate le ai deja acasă. Masca facială se prepară cu ușurință. Tot ce trebuie să faci este să o lași să acționeze timp de 10 minute. După aceea poți folosi apă călduță pentru a îndepărta masca după cele 10 minute.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top