Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca stimulezi chakrele gleznelor

Stiri

Ce se intampla daca stimulezi chakrele gleznelor

Corpul uman este plin de puncte energetice. Chakrele, asa cum se numesc ele, sunt poarta de acces la Sine si vindeca o serie de probleme sufletesti care duc la imbolnavirea fizica. Vezi ce se intampla daca stimulezi punctele energetice tertiare sau chakrele gleznelor.

Chakrele gleznelor sunt asociate cu stabilitatea financiara si egoismul, spun ezotericii. Aceste puncte energetice pot fi stimulate intr-o mie de feluri, insa cele mai importante metode de trezire a energiei localizate in aceasta parte a corpului sunt cele care folosesc argintul, cristalele sau masajul cu ulei de lavanda.

Uleiul de lavanda poate trezi aproape oricare din cele 19 puncte energetice de la nivelul corpului, in special zona incheieturilor sau adanciturile formate naturale (gropite, ‘santurile’ din zona coapselor etc). Ce se intampla, insa, daca stimulezi chakrele gleznelor?

Va intrebati de ce femeile indiene isi impodobesc picioarele cu bijuterii? Lantisoarele din argint sau cele de care atarna cristale, puse la glezne, te pot ajuta sa scapi de egoism. Egoismul este sursa tuturor bolilor pe care le poate avea un om. In budism, dar si in hinduism, egoismul este asociat cu cea mai urata manifestare a karmei negative. Nu degeaba chakrelor de la nivelul gleznelor li se mai spune si chakrele negre.

Cum îți vindeci CHAKRELE cu ULEIURI ESENȚIALE

4 tehnici prin care iti poti regla energetic organele interne

Cristalele au o putere energetica fantastica, iar argintul te fereste de accidentari si hopuri emotionale puternice. Asadar, nu este doar trendy sa porti lantisoare la glezne, ci si o metoda de detoxifiere spirituala, de inlaturare a energiei negative din jur, de incurajare in a duce la sfarsit fapte bune.

Ce se intampla daca stimulezi chakrele gleznelor

Stimularea chakrelor gleznelor prin masaj cu ulei estompeaza ranile sufletului cauzate de egoism. Egoismul lasa urme adanci si se intoarce asupra noastra in momentele in care avem nevoie de ajutor mai mult ca niciodata. Masajul trebuie facut circular, in sensul acelor de ceasornic. In timpul masarii gleznelor, respira si inspira adanc pentru armonizarea mediului inconjurator.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top