Connect with us

Revistateo.ro

Ce se mai știe despre soția lui Alexandru Arșinel. Femeia, imobilizată la pat?

Staruri

Ce se mai știe despre soția lui Alexandru Arșinel. Femeia, imobilizată la pat?

Soția lui Alexandru Arșinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate. Actorul este mai mereu alături de ea și are grijă de femeia vieții sale.

Bolnav și el, Alexandru face tot posibilul ca în casă totul să fie bine. Stă aproape de nevasta lui, vorbește cu ea și se încurajează reciproc că vor trece și pe aceste probleme.

„Sotia lui Alexandru Arsinel este grav bolnava. Ea nu a reusit inca sa depaseasca problemele locomotorii in ciuda eforturilor din ultima perioada! A mers la tot felul de specialisti, insa, deocamdata, nu poate sa mearga!

CITESTE SI: Ce s-a întâmplat în casa Ionelei Prodan la scurt timp după moartea ei. Cristi Brancu a dat știrea

Ion Sorescu, vărul lui Florin Călinescu, s-a sinucis

Ii este dificil, dar incearca totusi sa nu isi piarda speranta”, au mai povestit prietenii familiei, scrie știrilekanald.ro.

Alexandru Arșinel ne-a dezvăluit în septembrie 2016 că soția lui s-a lovit puternic la cap, în cadrul sesiunii de LIVE cu Teo de pe Facebook. VEZI AICI CE A DECLARAT ATUNCI ACTORUL

Partenera de scenă a lui Arșinel l-a lăsat cu sufletul rănit

„Stela a facut parte, in mod firesc, din viata mea, din familia mea. Eram ca soarecele si pisica, ne mai ciondaneam… Acum cateva zile eram undeva si ma tot uitam dupa ea. O asteptam sa vina. Ma tot intrebam: ‘oare nu mai intra?’ Teatrul trebuie sa mearga mai departe, va merge mai departe!

Eram in Valencia, am intrat pe scena, am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce trebuia sa spun: Stela Popescu! Mi-am dat seama ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela niciodata”, a declarat Arșinel la Kanal D.

Marele actor a fost greu încercat în ultima vreme. S-a trezit în scandalul transplantului de rinichi unde figurează un medic acuzat de corupție. Pe lângă asta, i-au murit prietenele și colegele de-o viață, Stela Popescu și Cristina Stamate, iar acum soția lui este grav bolnavă, la pat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top