Connect with us

Revistateo.ro

Ce se știe despre nunta lui Cristi Borcea

Staruri

Ce se știe despre nunta lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a ieșit din pușcărie și prima persoană pe care a căutat-o cu privirea a fost iubita lui, Valentina Pelinel.

Aceasta i-a sărit în brațe și cei doi s-au sărutat non-stop. Borcea a făcut apoi câteva declarații despre Valentina și nu a infirmat că va avea loc o nuntă.

„În ceea ce priveşte nunta, nu vreau să vorbesc, însă o să vă anunţăm când vom face acest pas. Am trecut prin momente grele, însă am avut parte de multă iubire. Nu se poate iubire fără sacrificiu.

Pentru mine, Valentina este femeia visurilor mele, în viaţă ţi se întâmplă sau nu să-ţi găseşti jumătatea, însă, în sfârşit, după atâtea căutări, mi-am găsit jumătatea! ”, a mărturisit Borcea în fața jurnaliștilor.

„De ce arăt aşa bine?! Multă suferinţă, sport cât se poate şi cam atât”, a răspuns Borcea la una dintre întrebările ziariștilor.

CITESTE SI: Ce mai face Mihaela Borcea

Iulia Vântur, vacanță în Italia fără Salman Khan

Ce face în tot acest timp Alina Vidican

ALina Vidican ar fi luat o decizie cu totul neașteptată, scriu ziarele tabloide, după ce Borcea a anunțat că se va însura cu Valentina, cea care i-a dăruit un băiețel pe nume Cristian Milan.

Alina a decis să nu se opună căsătoriei lui Cristi cu Valentina, ba chiar l-ar fi încurajat să facă pasul cel mare dacă asta simte că îl face fericit.

Se pare că Alina s-ar fi mutat și din apartamentul în care locuiește în Miami, cel pe care i l-a dat Cristi Borcea.

Alina se pare că a început să stea de vorbă și cu copiii despre recăsătoria tatălui ei cu Valentina Pelinel pentru a-i pregăti de acest moment deloc ușor pentru niște copii ai căror părinți au luat-o pe căi diferite.

Alina nu și-ar dori să dea nas în nas cu ei în cazul în care Valentina și Cristi vor decide să facă luna de miere în Miami. Ar putea avea loc un moment stânjenitor și e preferabilă evitarea acestuia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top