Connect with us

Revistateo.ro

Ce se va întâmpla cu „Selfie”, filmul adolescenților

Inedit

Ce se va întâmpla cu „Selfie”, filmul adolescenților

Cel mai apreciat film românesc pentru adolescenție, producția Cristinei Iacobe, „Selfie”, ajunge la un festival important de film internațional. Pelicula va participa la Festivalul Internațional de Film de la Bratislava, care se va desfășura în perioada 7-14 noiembrie 2014.

Potrivit site-ului festivalului, filmul nostru a fost selectat pentru secțiunea „Stories – Films of Human Strength”, alături de alte filme precum „High Performance”, de Johanna Moder, „Hoje Eu Quero Voltar Sozinho/ The Way He Looks”, de Daniel Ribeiro, „Les garçons et Guillaume, à table!/ Me Myself and Mum”, de Guillaume Gallienne, „Respire/ Breathe”, de Melánie Laurent, „Xenia”, de Panos H. Koutras, „Charlie’s Country”, de Rolf de Heer, şi „10 000 km”, de Carlos Marques-Marcet.

CITEȘTE ȘI: BRAD PITT A SPULBERAT TOT ÎN ROMÂNIA

Din distribuția filmului „Selfie” fac parte actori cunoscuți din industria românească: Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu sau Florin Călinescu, la care se adaugă și vedetele Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chișu și George Vintilă. Filmul este comparat cu celebra peliculă „Liceenii” deoarece spune povestea unor liceeni. Yasmine, Ana și Roxi merg să se distreze la mare cu puțin timp înainte să dea examenul de bacalaureat, în loc să se pregătească de învățat. Aventura fetelor la mare și trăirile tipic adolescentine sunt deliciul acestui film produs de Cristina Iacob.


Trailerul filmului „Selfie”, lansat acum 7 luni

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top