Connect with us

Revistateo.ro

Ce sprancene trebuie sa ai in functie de forma fetei

Frumusete

Ce sprancene trebuie sa ai in functie de forma fetei

Ce sprancene trebuie sa ai in functie de forma fetei. Nu poti sa iti faci oricum sprancenele, trebuie sa tii cont de o serie de factori, iar principalul factor este forma fetei tale.

Cu exceptia accidentelor de la salonul de cosmetica, sprancenele trebuie sa respecte tot timpul conturul fetei tale si expresivitatea ei. Fetele patrate, de exemplu, arata bine cu sprancene cat mai pline si cat mai groase. Nu trebuie sa mergi foarte des la pensat, intrucat forma fetei te ajuta sa iti ajustezi singura pe ici, pe colo, cate un fir naravas. Daca iti subtiezi sprancenele avand o fata patrata, ascunzi frumusetea trasaturilor tale.

CITESTE SI10 SECRETE PENTRU SPRANCENE PERFECTE

Pentru fata rotunda, se recomanda o usoara alungire a sprancenelor pentru a le stiliza mai bine pe urma. Aici se recomanda o arcuire cat mai mare a sprancenelor.

In cazul fetelor ovale, nu e mare lucru de facut. Se pot subtia putin (eliminarea firelor de par vizibil in plus) si se poate incerca o usoara arcuire (nu exagerata).

Daca vorbim despre fetele in forma de inima, este una dintre cele mai apreciate si usor de lucrat fizionimii. Pastreaza lungimea actuala a sprancenelor tale si arcuieste-le cat poti de tare.

Pentru fata alungita, sprancenele trebuie sa fie drepte in interior si arcuite spre exterior, tocmai ca sa se creeze o iluzie de respectare a liniilor naturale ale fetei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top