Connect with us

Revistateo.ro

Crezi in fantome? Ce spun oamenii care au vazut fantome? Afla povestile lor incredibile. In timp ce unii nu sunt convinsi de existenta lor, altii cred.

Inedit

Ce spun oamenii care au vazut fantome? Afla povestile lor incredibile

In timp ce unii oameni nu cred in fantome, altii sunt convinsi ca ele exista. Lucrul acesta se intampla deoarece la un moment dat au vazut sau au auzit un spirit. Povestile lor sunt incredibile si, bineinteles, infricosatoare.

Afla povestile oamenilor care au vazut fantome

Cineva radea in timpul noptii. Cineva povestea pe o pagina de internet ca in timpul copilariei auzea o fantoma. Avea 5 sau 6 ani si, in fiecare noapte, inainte sa adoarma, auzea pe cineva razand. Mama sa ii spunea ca probabil se aude de la televizor. Numai ca, intr-o noapte, a mers pe holul in care se auzea cineva razand si a simtit cum doua maini invizibile ii ating umerii. A tipat si, cand a ajuns mama sa, i-a spus ca a auzit din nou rasul acela. In plus, a simtit ca cineva i-a atins umerii si i-a provocat o rana. Pentru a se convinge, mama i-a ridicat tricoul si a vazut urme ale unor degete. A doua zi, copilul credea ca a visat, insa cand a deschis subiectul, mama sa, infiorata, i-a spus ca nu vrea sa isi aminteasca prin ce a trecut cu o noapte in urma.

Alte povesti cu fantome

Copilul care nu a fost afara. Doi baieti de aporximativ 8 ani se jucau afara. Era noapte, probabil ora 22. Se jucau de-a v-ati ascunselea. Era randul unuia dintre ei sa il caute pe celalalt. La un moment dat a vazut pe cineva intr-un loc intunacat. A crezut ca este prietenul lui, asa ca i-a vorbit. Acela i-a raspuns. Vocea era aceeasi ca a prietenului lui. Insa nu era amicul sau. Acea persoana ii cerea sa i se alature in coltul intunecat. Pentru ca a refuzat, vocea a devenit din ce in ce mai infioratoare. Baiatul a decis sa mearga in casa, unde l-a gasit pe amicul lui. L-a intrebat cum a ajuns atat de repede acolo, iar el i-a raspuns ca niciodata nu a iesit afara in timpul jocului.

Copilul fantoma. Avea 19 ani cand a vazut copilul fantoma, povesteste o tanara. Era in casa uneia dintre prietenele ei. Ramasese acolo peste noapte. La un moment dat s-a trezit si a vazut o fetita care se uita la ele. Avea aproximativ 6 sau 7 ani. Nu isi putea lua ochii de la ea. O inspaimanta. Timp de cateva luni nu le-a spus prietenelor ei cele intamplate. La un moment dat, a aflat ca si ele au auzit copii razand intr-o noapte. Abia atunci si-a facut curaj sa le vorbeasca despre fetita pe care a vazut-o in noaptea aceea. Pana atunci credea ca totul a fost in imaginatia ei.

Articole pe aceeasi tema:

7 fantome CELEBRE ale vedetelor și poveștile lor
A intrat intr-o casa parasita si apoi a regretat profund. Ce a vazut inauntru

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top