Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce spune CHIPUL TAU despre CUM ESTI LA PAT

Sexualitatea noastra poate fi dezvaluita dintr-o simpla privire. Afla cum esti la pat, analizand chipul tau. Descopera mai jos secretele ascunse ale fetei tale!

Ce spune chipul tau despre cum esti la pat:

1. GURA

Daca ai buzele carnoase, esti un aventurier. Daca ai buzele mici si subtiri, esti o persoana extrem de fidela dar si foarte posesiva. Uneori partenerul nu te suporta, in aceasta situatie. Daca ai buzele potrivite, esti o persoana dominanta si extrem de ambitioasa. Vrei sa faci din relatia ta un proiect de viitor serios.

2. NASUL

Daca ai nasul micut si aproape rotund atunci esti o persoana visatoare si extrem de romantica. Daca ai nasul mare, tinzi sa faci surprize placute persoanei iubite, mai ales cand vine vorba de placerea din dormitor. Daca ai nasul carn, faci fata usor crizelor de gelozie pentru ca le intelegi.

CITESTE SI: TEST ONLINE: Alege un fruct din imagine si vezi ce spune despre SEXUALITATEA ta!

CITESTE SI: 6 motive pentru care femeile NU MAI AU CHEF DE SEX. Barbatii TREBUIE SA STIE ASTA!

3. OCHII

Daca ochii tai sunt verzi sau albastri si foarte clari chiar si la intuneric, esti o persoana care poate face surprize neplacute in cuplu. Daca ai ochii caprui suferi mult din cauza ca nu primesti atentia pe care ti-o doresti din partea partenerului, in pat. Daca ai ochii negri, esti extrem de pasional si ai face sex non-stop cu persoana iubita.

CITESTE SI: Karezza: un nou mod de a face sex. Vezi regulile!

CITESTE SI: 3 mituri despre sex pe care barbatii le cred si acum, chiar daca sunt FALSE

4. SPRANCENE

Daca ai sprancenele groase, esti un expert in sex. Esti foarte bun la pat si asta datorita imaginatiei tale foarte bogate. Daca sprancenele tale sunt subtiri si au o linie frumoasa, nu poti face sex fara dragoste.

Sursa foto: veintitantos.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top