Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune despre tine anotimpul în care te-ai născut

Stiri

Ce spune despre tine anotimpul în care te-ai născut

Dacă te-ai născut toamna, ești într-un fel, dacă te-ai născut vara, ești în alt fel… Anotimpurile în care ne-am născut spune multe despre stările noastre sufletești și dorințele pe care le avem de la viață. Starea meteo nu e afectează doar la nivelul îmbrăcămintei ci și emoțional. Descoperă cum ești în funcție de anotimpul în care te-ai născut.

PRIMĂVARA
Dacă te-ai născut primăvara, ești o fire energică, visătoare și mereu deschisă spre lucruri noi. Ești delicată tocmai deoarece primăvara este anotimpul care face trecere la sezonul cald, alternând astfel perioadele reci cu cele mai călduțe. Te închizi în tine atunci când te doare ceva, iar acest lucru îl regreți ulterior, ajungând mereu la concluzia că trebuia să spui lucrurile care te dor la momentul lor.

CITEȘTE ȘI: CALCULEAZĂ-ȚI NUMĂRUL VIEȚII! CE DESTIN VEI AVEA

VARA
Dacă te-ai născut în toiul verii, ești o fire super-energică și mereu gata de acțiune! Ești pozitivă, pasională, dar cu toate acestea anumite păreri neavenite te pot afecta. Ești o fire curajoasă și prietenoasă, îți place să petreci timp liber cu prietenii tăi, să fii mereu în priză și să le împărtășești celorlalți din bucuria ta.

TOAMNA
Ești o persoană pline de controverse, de contraste, de mistere. Tinzi să fii independentă și rece, cel puțin aparent, dar în sufletul tău ai cel mai mult nevoie dintre toți de afecțiune și băgare în seamă. Faptul că te dedici mai mult jobului decât vieții personale sau familiei tale va avea o notă de plată mai târziu pe care nu o vei mai putea plăti.

ÎȚI ESTE FRIG? ALEGE MÂNUȘILE PREFERATE! LE POȚI CUMPĂRA DÂND UN SIMPLU CLICK AICI!

IARNA
Primul lucru la care se gândesc mulți când vine vorba de acest anotimp este că persoanele care s-au născut în decembrie, ianuarie sau februarie sunt persoane reci. Greșit! Sunt doar niște persoane care petrec mai mult timp singure și nu pentru că au drame emoționale de nedeslușit ci sunt asemenea lumilor și vulpilor polare, care sunt călite să supraviețuiască singure fără să își plângă de milă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top