Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce spune despre tine felul în care taci

Ce spune despre tine felul în care taci:

Există două tipuri de tăcere: cea de conjunctură și cea permanentă. Vom desluși împreună ce spune despre tine felul în care taci, în funcție de context.

TĂCERILE DE CONJUNCTURĂ:
Tăcerea bruscă:
Atunci când discutați despre cineva și fiecare este mare ”cocoș” în discuție, contribui și tu la bârfă până când apare persoana despre care vorbiți în preajmă. Acest tip de tăcere spune despre tine faptul că te prefaci adesea pentru a ieși din situații-limită și te bazezi pe faptul că un pic de ipocrizie îți poate salva fundul în orice împrejurare.

CITEȘTE ȘI: CUM CHELTUI SALARIUL, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Tăcerea complice: Este posibil să te oprești din vorbit sau să deturnezi discuția când vrei să acoperi pe cineva. Tăcerea complice arată despre tine că ești o persoană loială, că ții la prietenii tăi și ai face orice să îi acoperi sau să le demonstrezi că le ești aproape.

Tăcerea indignată: Oamenii te știu vorbăreț însă într-un anumit context nu ți se aude deloc vocea. Asta înseamnă că te revoltă ceea ce auzi și este un semnal puternic pe care îl transmiți neparticipând la anumite discuții.

TĂCERILE PERMANENTE:
Tăcerea apăsată: Ești o persoană veșnic nemulțumită de tine și de cei din jurul tău. Atunci când scoți o vorbă o faci doar pentru a-ți plânge de milă sau pentru a ataca.

Tăcerea visătoare: Ești o fire care trăiește în planul imaginar pe o altă lume, cu toate că îți place să te integrezi în cercuri sociale. Ești cu prietenii la bere dar tu visezi la cai verzi pe pereți, pentru că spiritul tău este veșnic energic și pozitiv.

Tăcerea meditativă: Tot timpul ai un plan în minte: creierul tău este o mașinărie care nu se poate opri din funcționare iar dacă cineva perturbă geniul care coace lucruri revoluționare poți deveni irascibil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top