Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune despre tine gropita din barbie

Stil de viata

Ce spune despre tine gropita din barbie

Desi majoritatea femeilor au impresia ca groptia din barbie nu este deloc placuta, acest lucru este complet gresit! Multi barbati o considera foarte atragatoare, desi pentru inceput ai spune ca este o imperfectiune. Multe vedete internationale precum Sandra Bullock, Russell Crowe, John Travolta si Jessica Simpson o au si o poarta cu mandrie.

Gropita din barbie are o cauza genetica, dar asta nu inseamna ca si copii tai o vor mosteni. Se spune ca aceasta apare odata la 5 generatii, asa ca e posibil ca tu sa o ai, iar parintii si copii tai nu. Iti pare rau de aceasta imperfectiune? Gandeste-te de doua ori inainte sa spui asta! Gropita spune despre tine cateva lucruri importante.

CITESTE SI: CE INSEAMNA DACA ITI APAR PETE ALBE PE UNGHII

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA MANANCI USTUROI CU MIERE PE STOMACUL GOL

Oamenii cu gropita in barbie au tendinta de a flirta mai mult si sunt chiar foarte buni la asta. Atrag mereu atentia si sunt foarte placuti, contrar a ceea ce ai putea crede. Pe plan sexual aceste persoane se manifesta foarte vulcanic si au un talent innascut. Se spune ca toti acestia se numara printre cei mai buni la pat si sunt foarte apreciati din acest punct de vedere.

Daca ai aceasta gropita cel mai probabil te numeri printre oamenii emotivi, care isi arata mereu sentimentele, plang usor si sunt sensibilI. Pentru acestia este foarte usor sa treaca de la o stare la alta, iar atunci cand sunt fericiti o fac din tot sufletul si bucuria lor nu are margini. De cele mai multe ori persoanele cu gropita in barbie se tem de respingere, mai ales daca aceasta este foarte pronuntata, iar acest lucru le influenteaza comportamentul inca din copilarie. Cu toate acestea, rareori sunt privite diferit.

Sursa foto: ask.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top