Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce spune dimensiunea palmelor despre tine

Dimensiunea palmelor spune multe despre personalitatea ta. Afla care sunt caracteristicile tale ascunse, analizandu-ti palma si mainile!

Ce spune dimensiunea palmelor despre tine:

DACA AI PALMA MARE

Pentru a afla daca ai palma mare sau mica, masoar-o punand degetul mare la cot, iar degetul aratator sau cel mijlociu (in functie de care este mai lung) trebuie sa atinga incheietura mainii.

Daca o atinge, inseamna ca esti o persoana perspicace. Oamenii cu palmele rectangulare sunt considerate dealeri, buni manageri a situatiilor de criza. Acestia pot rezolva oricand orice problema.

CITESTE SI: Uite ce spune despre tine zodiacul secret al stramosilor romani!

CITESTE SI: Află ce spun mâinile despre personalitatea ta

Esti o persoana care adora aventurile de tot tipul, in special calatoriile. Ai o intuitie puternica si consideri ca orice problema are rezolvarea ei.

Esti o persoana mai degraba practica si bine organizata. Punctele tale forte sunt clarviziunea (nu in sens ezoteric) si logica.

Nu concepi discutii lipsite de rationament. Ai si o latura sensibila accentuata, insa nu iti place sa o arati. Ti se mai spune si perfectionistul deoarece vrei ca lucrurile sa fie bine facute chiar si daca munca la acestea dureaza secole.

DACA AI PALMA MICA

Esti genul de om care isi asuma cele mai mari riscuri in viata. Te arunci in gura lupului fara nicio problema. Iti place sa fii surprins si sa surprinzi la randul tau.

Esti generos in relatiile cu ceilalti si niciodata nu te inveti minte atunci cand oamenii te dezamagesc ori te tradeaza. Iti plac relatiile platonice si esti expert in flirt. Incerci sa fii logic in multe situatii, insa latura ta emotionala poate mai mult decat crezi tu.

In situatii de criza, insa, preferi sa vezi partea practica a lucrurilor si lasi la o parte orice sentiment ce iti poate afecta munca. Esti o persoana destul de carismatica. Cei din jur de te apreciaza inca de la prima vedere si isi fac o impresie buna despre tine. Jovialitatea ta este molipsitoare, la fel si pozitivismul tau.

Te superi usor atunci cand prietenii refuza invitatia ta in oras sau cand esti criticat ori se fac glumite inofensive pe seama ta. Esti timid uneori, insa daca vezi ca oamenii din jurul tau sunt de gasca, iti revii imediat.

Sursa foto: healthiswealthofheart.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top