Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune FAȚA despre tine

Stiri

Ce spune FAȚA despre tine

Te-ai gândit vreodată că felul în care este construită fața ta ar putea fi chiar cartea ta de vizită? Știai că buzele spun multe despre senzualitatea ta, iar ochii descoperă ce e în capul tău? Știai că nasul poate fi chiar șarmant iar fruntea revelă inteligența ta? Vezi mai jos ce spun părțile feței despre tine!

CHIPUL
Dacă este rotund: Indică faptul că ești o persoană destul de maleabilă, care face față unor situații incerte sau neașteptate. Exprimarea liberă poate avea și probleme uneori, deoarece ai putea regreta cele spuse.
Dacă este ascuțit: Tinzi să rezolvi problemele obiectiv, deși de multe ori de trădează subiectivitatea, mai ales când sunt implicate la mijloc persoane la care ții. Uneori te închizi în tine și asta te izolează de restul lumii.
Dacă are forma diamantului: Ești sensibilă, selectivă și independentă. Îți place să iei taurul de coarne mereu de una singură. Poți părea rece și distantă la început, dar cei care te cunosc vor spune că ești cea mai caldă persoană pe care au cunoscut-o.

CUMPĂRĂ DE AICI PRODUSE DE ÎNGRIJIRE PERSONALĂ LA PREȚURI AVANTAJOASE

FRUNTEA
Înaltă: Te pricepi la dezlegat mistere și rezolvi problemele cu dibăcie și multă inspirație, de cele mai multe ori prin metode legitime dar necunoscute de ceilalți.
Medie: Ești capabilă să privești ambele părți ale paharului: atât cea plină cât și partea goală, ceea ce te ajută să relaționezi corect cu cei din jur
Mică: Gândești cu inima. Ești o fire sensibilă care lasă rațiunea la o parte atunci când sentimentele sunt prea puternice. Partea ta emoțională învinge partea rațională de fiecare dată.

OCHII
Mari: Ești deschisă la nou și ești foarte receptivă. Îți place să experimentezi lucruri noi și să scotocești până înțelegi bine despre ce este vorba.
Mici: Ai o minte selectivă, dar spre deosebire de persoanele cu ochii mari, ești mai bine organizată deoarece pui mare preț pe detalii.

NASUL
Mic: Ești exagerat de idealistă și integrarea ta în societate poate să dureze ani de zile.
Lung: Ești atrasă de lucrurile în mișcare, ești realistă și te atrage tot ce înseamnă artă și sport.

BUZELE
Subțiri: Pentru tine calitatea primează. Știi să alegi bine în viață și te mândrești cu asta.
Groase/pline: Ești o fire foarte senzuală în plan amoros; îți place să experimentezi toate fanteziile amoroase sub așternut.

BĂRBIA
Dacă ai bărbia proeminentă, fie că este pătrățoasă sau triunghiulară, asta înseamnă că la rezistență psihică ești brici, deci faci față situațiilor stresante. Dacă ai bărbia mică, asta înseamnă că mereu vei căuta experiențe de viață autentice, care să te umple.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top