Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune fruntea despre tine

Stiri

Ce spune fruntea despre tine

Stiati ca se poate afla totul despre o persoana, inclusiv viitorul acelei persoane, analizand fruntea? Exista si un termen care defineste ghicitul viitorului de pe frunte: metoscopia. Vezi mai jos ce spune despre tine forma fruntii tale si la ce esti predispusa pentru viitor!

FRUNTEA RIDICATA, STRAMTA SI BOMBATA
– Acest tip de frunte simbolizeaza un spirit marginit. Persoanele cu o astfel de frunte au tendinta de a se izola de restul lumii si de a trai in propria lor lume. Sunt totodata persoane sensibile si capabile de analiza extrem de profunda si interesanta.

FRUNTEA LARGA SI PATRATA
– Este specifica persoanelor super-dotate din punct de vedere intelectual, sunt ageri si invata rapid orice mecanism, orice meserie sau aspect util.

FRUNTEA ROTUNJITA, VERTICALA DEASUPRA OCHILOR
– Persoanele cu aceasta frunte sunt sensibile si inteligente, spontane si cu dorinte de a se realiza pe viitor. Din punct de vedere profesional respecta intru totul regulile.

FRUNTEA NEREGULATA, DEFORMATA
– Aici e aici. Oamenii cu aceasta frunte sunt tentati sa barfeasca si sa puna mereu bete in roate. Sunt extrem de egoisti, rai si ii caracterizeaza falsitatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top