Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune lenjeria intima despre tine

Stiri

Ce spune lenjeria intima despre tine

Lenjeria intima poate spune despre tine mai multe lucruri decat crezi!

1. Tanga de bumbac. Esti o persoana vesela, iar rasul este una dintre activitatile tale favorite. Incerci sa ii faci pe toti sa se simta bine si empatizezi cu toata lumea. Esti o persoana delicata si extrem de preocupata de modul in care arata.

2. Boxerii. Esti o fire sportiva, mereu gata de actiune si aventura. Iti place sa stai mult in pat si sa te imbraci comod si lejer. Cand esti cu prietenii iti doresti sa iei parte la activitati distractive, care te provoaca sa iti impingi limitele cat mai departe.

CITESTE SI: CE FEL DE LENJERIE INTIMA PREFERA BARBATII LA FEMEI

3. Lenjeria cu talie inalta. Esti o adevarata lady, mereu preocupata de modul in care arati si foarte eleganta. Daca trebuie sa alegi dintr-un meniu vei alege intotdeauna un cocktail sofisticat in detrimentul unei bauturi banale. Esti innebunita dupa stilul celebritatilor de la Hollywood si pasionata de moda, mai mult decat orice. Garderoba ta este mereu in tendinte si tinzis a fii foarte seunzuala.

4. Tanga din dantela. Esti o persoana senzuala cu un mare sex-appeal. Iubsti intalnirile romantice, iar cand vine vorba despre intimitate preferi un preludiu lung si mult rasfat. Esti calma si ai idealuri inalte, iar barbatii te apreciaza pentru acest lucru.

5. Chilotii tip pantaloni scurti. Esti o persoana extrem de comoda si preferi intotdeauna confortul in detrimentul elegantei. Nu esti dispusa sa faci prea multe sacrificii pentru a arata intr-un mare fel si prietenii tai spun ca esti de moda veche.

Sursa foto: lelong.com.my

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top