Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce spune lungimea degetelor despre orientarea ta sexuala

Stiai ca lungimea degetelor spune o serie de lucruri despre personalitatea ta, insa cercetatorii au aflat ca aceasta dezvaluie si informatii relevante despre orientarea ta sexuala.

Este vorba despre degetul inelar si cel aratator, scrie View Zone. Abilitatile persoanelor la matematica si literatura se modifica in concordanta cu lungimea degetelor, spun expertii care au realizat un studiu in acest sens (Standardised Assessment Test/SAT).

Motivul pentru care lungimea degetelor difera de la o persoana la alta este dat de nivelurile de testosteron si estrogen din organism.

Persoanele cu mai mult testosteron au de obicei degetul inelar mai lung, in vreme ce nivelul crescut de estrogen il face mai mare pe cel aratator, mai spun specialistii. Dr. Mark Brosnan explica: „Estrogenul este foarte responsabil de capacitatile de comunicare, de relationare”.

De asemenea, un studiu asemanator despre lungimea degetelor, publicat in „British Journal of Cancer” arata ca daca degetul aratator este egal sau aproape la fel de lung cu cel inelar, persoana respectiva este 100% heterosexuala.

CITESTE SI: Ce zice lungimea degetelor despre STAREA TA PSIHICA

CITESTE SI: Uite ce spune LUNGIMEA DEGETELOR despre tine

In cazul persoanelor homosexuale, indexul este mult mai scurt decat inelarul, aceste caracteristici tinand cont si de nivelul de testosteron al fiecaruia. Acest lucru este valabil atat in cazul barbatilor gay cat si al lesbienelor, mai spun cercetatorii.

Studierea lungimii degetelor este una veche, corelata cu trasaturile de personalitate. Antropologii sustin ca abilitatea noastra de manipulare a focului (unul dintre motivele cele mai importante pentru care oamenii au devenit puternici si rezistenti la intemperii) tine de capacitatea de a ne proiecta forta la distanta, cu ajutorul armelor.

Un deget inelar mai lung este direct proportional cu precizia cu care sunt aruncate obiectele. Cu cat este mai mare, cu atat reusim performante mai mare la jocuri precum oina sau golf.

Nu doar degetele, ci si unghiile dezvaluie o serie de lucruri despre noi. Unghiile, de pilda, spun multe despre starea noastra de sanatate.

Forma, culoarea sau duritatea acestora indica probleme de sanatate. Petele albe de pe unghii arata probleme de anemie, iar unghiile albicioase pot trage un semnal de alarma consistent despre proasta functionare a ficatului ori o lipsa severa de calciu.

Sursa foto: weknowyourdreams.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top