Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune modul in care va sarutati despre relatia voastra

Stiri

Ce spune modul in care va sarutati despre relatia voastra

Sarutul este modul cel mai simplu si la indemana prin care iti poti arata afectiunea. Din acest gest aparent banal iti poti sa seama cum merge relatia voastra si in ce stadiu ati ajuns. Mai mult, poti sa deduci si care sunt sentimentele pe care partenerul tau le are pentru tine

Desigur, felul in care va sarutati difera in functie de momentul in care va aflati, de ce stare aveti – atat tu, cat si partenerul tau – de cum a fost ziua voastra, dar si de locul in care va aflati. Un alt factor care diferentiaza tipurile de sarut este varsta pe care o aveti tu si partenerul tau. Daca ati depasit perioada liceului, cea a saruturilor furate si a imbratisarilor lungi in parc, stii foarte bine ca sarutarile ca-n filme se petrec rar spre deloc intr-o relatie serioasa, de lunga durata.

Iata ce spune modul in care va sarutati despre relatia pe care o aveti:

Un sarut gentil, in care buzele abia se apropie. Acesta este sarutul „pe fuga”, inainte de a pleca la serviciu sau cand va despartiti pentru o scurta perioada de vreme. In relatiile de lunga durata, acesta este singurul tip de sarut pe care il mai practica cei doi parteneri (evident, in afara de sarutarile din timpul actului sexual). Se poate spune ca relatia voastra a ajuns la maturitatea necesara, moment in care nu mai simtiti nevoia sa va declarati iubirea prin diferite gesturi de afectiune mai mult sau mai putin intense.

Huff.ro: 5 motive pentru care preludiul vostru nu mai este interesant

Citeste si: Cat de bine saruti in functie de zodia ta


Sarutul pe obraz.
Daca ati ajuns la acel punct in relatia voastra cand sarutul nu se mai defineste decat printr-un pupic firav pe obraz, afla ca lucrurile nu stau foarte bine – asta daca nu ti-ai dat seama deja! In afara de momentele in care pur si simplu nu poti sa iti saruti partenerul pe gura (in vizita la bunici/parinti mai… rusinosi, la biserica sau in alt mediu asemanator) pupicul pe obraz este atat de cast, incat va poate transforma relatia intr-una monotona.

Sarutul frantuzesc. Daca nu sunteti impreuna de doar cateva luni ba, mai mult, relatia voastra e deja lunga de cativa ani, dar inca va sarutati cu foc de cate ori aveti ocazia… felicitari! Fie nu va vedeti prea des, fie aveti o relatia extrem de pasionala. Ce-i drept, putine cupluri mature inca mai simt scanteii de la inceput si sa saruta frantuzeste, mai ales in public. Cel mai bine ar fi sa pastrati aceste manifestari pentru propriul dormitor!

Asadar, CASTIGATOR este… pupicul gentil pe varful buzelor. Este de ajuns cat sa inlocuiasca un „te iubesc”, este destul de discret cat sa nu mai pareti doi adolescenti ce abia v-ati cunoscut la o petrecere, dar nu va duce nicicum cu gandul ca in relatia voastra s-ar fi putut instala monotonia. In plus, un astfel de sarut firav poate fi intotdeauna inceputul unui preludiu… inflacarat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top