Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune numărul sufletului şi cum îl calculezi

Horoscop

Ce spune numărul sufletului şi cum îl calculezi

Ce spune numărul sufletului şi cum îl calculezi. Numărul sufletului este uşor de calculat. Tot ce trebuie să faci este să aduni valoarea vocalelor din numele tău complet, iar suma trebuie să fie redusă la o singură cifră. Excepţie de la această regulă fac numerele 11 şi 22. Valoarea atribuită fiecărei vocale este următoarea: A – 1, E – 5, I – 9, O – 6, U – 3.

Ca să-ţi fie mai uşor, ghidează-te după exemplul: Popescu Ioana, vocale OEUIOAA, calcul: 6+5+3+9+6+1+1=31; 3+1=4. Numărul sufletului Ioanei Popescu va fi aşadar 4.

SEMNIFICAŢIA FIECĂRUI NUMĂR:

Numărul sufletului 1. Pentru că eşti “number one”, îţi doreşti în permanenţă să fii cel mai bun. Tocmai de asta eşti destul de egocentrist, un fel de buricul pământului şi faci orice pentru a fi în centrul atenţiei. Se spune că numărul 1 este destinat liderilor, al conducătorilor dispuşi să vegheze în permanenţă asupra celorlalţi. Nu uita însă, a conduce înseamnă şi să fii în slujba celorlalţi.

Numărul sufletului 2. Puţin mai jos de conducătorul suprem, şi celora care au acest număr deasupra sufletului lor le place să fie admiraţi de toată lumea. Îţi place la maximum să fii considerat special şi tratat pe măsură, iar când nu se întâmplă asta ţi se pare că a venit apocalipsa. Cea mai mare provocare a vieţii tale va fi să realizezi că nici măcar tu nu eşti perfect (mare surpriză). În afară de asta, poţi deveni un bun diplomat, căci numărul 2 este numărul cooperării şi totodată te faci remarcat prin munca de echipă, aşa că lasă atitudinea de superioritate, căci nu te va ajuta cu nimic.

Numărul sufletului 3. De obicei întâlnim acest număr postat la uşa artiştilor, a teatrului, fiind un semn al celor care au un adevărat talent în a-şi exprima personalitatea. Radiezi când reflectoarele sunt îndreptate spre tine, însă, ca orice divă, nu prea agreezi criticile la adresa ta. Cu toate astea, posesorii acestui număr al sufletului sunt de fel optimişti, energici şi nu duc deloc lipsă de imaginaţie ori creativitate.

Numărul sufletului 4. Pentru că e nevoie de patru stâlpi pentru a susţine o structură, eşti genul de om care îşi doreşte ordine şi stabilitate. Nu te deranjează să-ţi trăieşti viaţa în rutină, iar asta te-a transformat într-un perfecţionist veritabil. Ăsta nu e mereu un lucru bun, căci vei avea tendinţa de a-i disconsidera pe cei care nu se ridică la nivelul tău. Nu uita că aspiraţiile tale către o viaţă perfectă nu sunt aceleaşi ca ale celui de lângă tine. În rest îţi place să fii organizat şi disciplinat, patru fiind numărul tradiţionalismului

Numărul sufletului 5. Aventură scrie pe tine. Eşti mare amator de călătorii, de experienţe unice, căci pentru tine la asta se rezumă întreaga existenţă, mult prea scurtă pentru a-ţi bate capul cu cele pământeşti. Cea mai mare provocare a ta va fi să te aşezi la casa ta şi să-ţi întemeiezi o familie.

Numărul sufletului 6. Pentru tine tot ce contează este să îi vezi pe alţii fericiţi, tocmai de aceea vei face din învăţarea şi ghidarea celorlalţi menirea vieţii tale. Nu poţi fi fericit până nu-i vezi şi pe alţii că sunt fericiţi, iar asta s-ar putea să te facă prea ataşat de persoanele din jur, fără a le oferi şi lor şansa de a se exprima liber. În rest, numărul 6 se caracterizează prin generozitate, sacrificiu şi iubire.

Numărul sufletului 7. Clar, eşti un om al ştiinţei şi te hrăneşti prin intermediul cunoştinţelor dobândite. Fizică, religie, istorie, arheologie, toate te captivează în egală măsură şi numai tu poţi vedea mai presus de cuvinte. Asta îţi va da de multe ori un aer de misticism, iar oamenii te vor vedea ca pe un semi-zeu, asta şi pentru că numărul şapte este cel care leagă cerul de pământ.

Numărul sufletului 8. La fel ca numărul şase, şi această cifră se învârte deasupra celor care ajută la prosperitatea altora, căci îţi doreşti să laşi în urmă o moştenire demnă de numele tău. Pentru asta va trebui să veghezi în permanenţă asupra celor care lucrează pentru tine sau alături de tine. Nu uita însă că banii nu înseamnă totul pe această lume.

Numărul sufletului 9. Numărul acesta îi reprezintă pe cei care îşi doresc să se apropie foarte mult de alţi oameni. Eşti în egală măsură un idealist şi un pragmatic şi crezi atât în divinitate, cât şi în ştiinţă. Problema de care s-ar putea să te loveşti va fi să-i faci şi pe alţii să-ţi înţeleagă idealismul. Numărul nouă este guvernat de o spiritualitate şi de o intuiţie ieşite din comun, iar acţiunile umanitare şi dorinţa de dezvoltare personală sunt caracteristicile lui de marcă.

Numărul sufletului 11. Eşti un fel de număr nouă în varianta îmbunătăţită. Nu doar că te lupţi să găseşti legătura între idealism şi realitate, dar se pare că ai găsit şi metoda prin care poţi face asta. Chiar dacă viaţa va avea numeroase obstacole, treci peste ele cu fruntea sus, căci doar aşa poţi ajunge la un nivel superior al spiritualităţii . Se spune despre cei născuţi sub acest număr că se află pe drumul îmbogăţirii spirituale, un fel de mesageri ai divinităţii.

Numărul sufletului 22. Tot ce-ţi doreşti în viaţă este să progresezi în permanenţă. Pentru că eşti puternic, inteligent şi curajos, nu te vei mulţumi niciodată cu lucruri mărunte. Tocmai de asta numărul douăzeci şi doi este considerat numărul constructorului. Nu uita: tu eşti cel care poate să-ţi transforme visele în realitate.

2 Comments

2 Comments

  1. fuck

    2015-02-04T14:34:41+02:00 at 2015-02-04T14:34:41+02:00

    ce kkt. nr 10 unde e?

    • Narcis Rosioru

      2015-02-04T14:37:26+02:00 at 2015-02-04T14:37:26+02:00

      numarul 10 este numarul 1 (se aduna cele doua cifre care formeaza numarul 10 astfel: 1+0=1)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top