Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce spune PARUL despre PERSONALITATEA ta

Parul tau este unic, exact ca tine! Ai o gama larga de coafuri si culori din care sa alegi, dar te-ai gandit vreodata ce spun aceste lucruri despre tine? Afla citind acest articol!

1. Parul rosu 
Fetele care isi vopsesc parul in nuanta focului sunt pasionale si in niciun caz plictisitoare. Le place distractia, sunt sociabile, optimiste si intotdeauna alaturi de prietenii lor la nevoie. Cine poate tine pasul cu fetele roscate?

2. Parul cret
Fetele care isi fac parul cret sunt sexy, seducatoare si puternice. De obicei, sunt independente, ambitioase si atunci cand isi propun ceva, nu se lasa batute pana nu isi ating scopul.

3. Bucle
Indica o femeie emotiva, profunda cu o latura artistica, chiar poetica. Acestor fete le plac plimbarile romantice alaturi de partener.

CITESTE SI: SAMPON sau BALSAM? Ce aplicam prima oara pe par?

CITESTE SI: Top 5 coafuri pe care trebuie să le încerci până la 40 de ani

4. Parul de lungime medie
Nu este nimic comun la acest aspect. Femeile care prefera aceasta tunsoare sunt deseori perfectioniste, atente la detalii si nu cedeaza foarte usor.

5. Tunsoarea baieteasca
Adeptele acestui look sunt calde, darnice si nu se sfiesc sa isi arate sentimentele. Sunt amabile si altruiste, si chiar daca au podoaba capilara tunsa scurt, sunt foarte feminine.

6. Parul lung
Detinatoarele unei podoabe capilare bogate sunt adesea greu de multumit. Tocmai pentru ca acorda foarte mult timp pentru ingrijirea parului, asa si lor le trebuie multa atentie si grija.

7. Parul ciufulit
Emana sex-appeal. Fetele care au un aspect neglijent al parului (nu neingrijit) sunt blande, modeste si nu prefera sa fie in centrul atentiei. Sunt o companie buna pentru oricine.

8. Parul excentric
Femeile care aleg un look nonconformist sunt persoane energice, cu chef de viata si o pozitivitate iesita din comun. Nimeni nu se plictiseste cu o astfel de persoana alaturi.

9. Tunsoarea in scari
Indica o persoana activa careia ii place sa faca miscare. Nu neaparat sport, si dansul se pune ca exercitiu fizic.

Tu in ce stil te incadrezi? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top