Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune parul tau despre starea ta de sanatate

Stiri

Ce spune parul tau despre starea ta de sanatate

Unghiile, pielea si parul tau sunt indicatori pentru modul in care functioneaza organismul tau si pot indica anumite afectiuni. Afla din acest articol ce spune parul tau despre starea ta de sanatate!

1. Parul deteriorat, cu varfuri depicate indica faptul ca anumite alimente din dieta ta nu sunt benefice pentru organism. Daca mananci multa mancare procesata si de tip fast food, este clar ca suferi de lipsa unor anumiti nutrienti, drept urmare, parul tau se rupe cu usurinta.

Tunde-ti varfurile despicate, fa-ti o masca cu ulei de cocos si mananca mai multe cereale – ovaz, in special – ia suplimente cu omega 3 si mananca peste, plus multe fructe si legume!

CITESTE SI: 5 lucruri pe care nu le stiai despre UNGHIILE TALE!

Este DOVEDIT: dieta din copilarie afecteaza sanatatea la maturitate. Mare atentie la factorii cu impact URIAS!

2. Albesti prematur. Firele albe aparute inainte de vreme se datoreaza in mare parte geneticii, insa si anumite probleme de sanatate pot afecta culoarea firului de par.

Stresul este primul factor care te face sa albesti mai devreme decat ar trebui. De asemenea, si dieta ta influenteaza culoarea parului.

3. Matreata poate fi, de asemenea, un semn pentru o sanatate precara. Acest simptom deranjant si cu un aspect neplacut arata ca scalpul tau este stresat de produsele de infumusetare pe care le folosesti. Schimba rutina ta de frumusete si foloseste un sampon impotriva matretii.

Sau scapa de matreata cu un ingredient natural

Totusi, daca cojitele care se desprind de pe scalp au culoarea galbena, cel mai probabil este vorba despre dermatita seboreica si ar fi cazul sa mergi la un medic specialist.

5. Daca parul tau nu luceste inseamna ca este deshidratat si ai nevoie de mai multa apa in organism, plus de un sampon si o masca speciale pentru par uscat.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top