Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce surprize rezervă TRANZITUL SOARELUI ÎN GEMENI pentru finalul lunii iunie

Nimeni nu își imagina că vara lui 2015 va fi atât de caniculară, atât la propriu cât și la figurat. Tranzitul Soarelui în Gemeni a zbuciumat destul de mult semnele zodiacale încă din seara zilei de 20 mai, când se făcea trecerea la zodia Gemeni. Sfârșitul lunii vine cu surprize de proporții.

Pentru Gemeni și Lei, luna iunie este puțin mai deprimantă. Oricâte planuri și-ar face, oricât de mult ar visa, aceste două semne zodiacale nu reușesc să realizeze că tot ceea ce trebuie să facă este să fie mai îngâduitoare cu cei din jur și să nu își mai bată capul cu lucruri inutile. Abia spre sfârșitul lunii apar semne de revigorare.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI MISTERIOASE ZODII DE FEMEI
Taurii, Fecioarele și Scorpionii au toate șansele să călătorească în afara țării la începutul lunii iulie și asta deoarece destinul îi cheamă în locuri de unde se vor putea lansa în domeniul lor sau… în alte domenii surpriză.

Pentru Vărsător, sfârșitul lunii iunie va fi ceva mai tensionat din cauza banilor, însă lucrurile se rezolvă după aceea. Pentru Pești și Balanțe dragostea va ocupa în continuare un loc fruntaș și vor face tot posibilul să le dovedească partenerilor că pot avea încredere în ei.

Săgetătorul va fi în culmea fericirii din mai multe motive: vor face anumite achiziții pe care le-au așteptat toată viața. Capricornul, în schimb, va strâmba din nas văzând datoriile pe care le are de plătit însă, pentru că este omul strategiilor, va ieși din încurcătură cu o nouă idee de business ce se va dovedi mult mai profitoare decât afacerea actuală.

Pentru Berbec, Rac și Taur destinul vine cu niște probleme de ordin administrativ, dar reglabile în câteva ore până la câteva zile sau săptămâni, în funcție de capacitatea fiecăruia de a-și argumenta situația. Le vor fi puse la testare capacitatea de persuasiune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top