Connect with us

Revistateo.ro

Ce te scoate din sărite în funcție de zodie

Stiri

Ce te scoate din sărite în funcție de zodie

BERBEC
Berbecii sunt firi mai dintr-o bucată, care vor totul acum, de-a gata. Deci, da. Răbdarea este marea problemă cu care se confruntă un Berbec. Aceștia nu suportă așteptările sau amânările deoarece sunt persoane care vor mereu să facă ceva, fiind personalități active.

TAUR
Nativul Taur este mai tradiționalist de fel, adoră stabilitatea și armonia în cămin. Tocmai din acest motiv, Taurul va suporta cu mare dificultate mutarea într-un alt loc sau schimbarea locului de muncă. Orice destabilizare minoră, chiar și temporară, poate crea probleme emoționale serioase pentru un Taur.

GEMENI
Gemenii nu suportă să li se dea ordine sau să fie restricționați, deoarece acționează cu multă mână largă. Le place să zboare, să viseze, să fie mereu înconjurați de prieteni și proiecte mărețe. Acesta este și motivul pentru care Gemenii pot renunța la o persoană sau la un job fără mare durere în suflet.

RAC
Cei mai afectați de o despărțire sunt Racii. Nu mai spunem deja că sunt firi extrem de sensibile, dar atunci când persoana iubită le dă papucii sufocă pe toată lumea cu drama lor. Nu suportă ideea ca cineva să le dea cu flit, iar asta îi scoate din sărite, afectându-i puternic emoțional.

LEU
Leii au un caracter puternic: sunt narcisiști, iar asta explică de ce de fiecare dată într-un cerc de prieteni vor mereu să ia cuvântul sau să facă un numit gest, chiar dacă nu are legătură cu tema abordată de grup. Fiind firi extrem de puternice, pe lei îi scoate din sărite ca cineva să le stea în cale.

FECIOARĂ
Fecioarele nu suportă haosul și dezordinea și nu ne referim aici doar la curățenia din casă. Nativul Fecioară nu va dori sub nicio formă să trăiască într-o lume în care regulile sunt stabilite după cheremul fiecăruia și termenii sunt adoptați în funcție de interese de grup.

BALANȚĂ
Balanțele fug ca dracul de tămâie de situațiile conflictive, fiind un semn zodiacal caracterizat prin echilibru. Regulile prea stricte le pot cauza probleme serioase dându-le peste cap liniștea interioară.

SCORPION
Scorpionii sunt amanți desăvârșiți și ceea ce nu vor suporta de nicio culoare este să fie înșelați. Acest lucru îi scoate din sărite cel mai mult, deoarece este vorba despre atingerea orgoliului lor.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii nu suportă deloc monotonia. Plictiseala pentru un Săgetător poate fi cumplită, acesta intrând ușor în depresie. Îi scoate din sărite rutina și munca asiduă fără recompensă.

CAPRICORN
Capricornii sunt firi manierate, active și mereu pline de idei nou. Așa că pentru ei lenea sau nepăsarea devin dușmani de moarte. Capricornul nu va suporta niciodată lângă ei persoane care nu mișcă un deget, mai ales atunci când toată casa zboară în aer.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii sunt destul de justițiari din fire, fapt pentru care nedreptatea îi scoate din minți. Vărsătorul nu suportă să fie luat drept ”fraier” sau să i se comită o nedreptate, doar pentru că este o persoană care incomodează cu sinceritatea sa.

PEȘTI
Peștii au un ritm propriu în care își trăiesc viața, motiv pentru care societatea s-ar putea ca uneori să îi încurce. Ceea ce nu suportă de nicio culoare este ca cineva să se amestece în treburile lor sufletești, distrugând astfel pacea lor interioară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top