Connect with us

Revistateo.ro

Ce-ti rezerva viata langa un barbat nascut iarna

Seductie

Ce-ti rezerva viata langa un barbat nascut iarna

E greu de spus ce-ti rezerva viata, insa pentru asta s-a inventat astrologia. Barbatii nascuti iarna sunt Sagetatorii, Capricornii, Varsatorii si Pestii.

Viata langa acesti nativi este plina de surprize. Afla care e cu adevarat barbatul de casa din cei 4 nativi, in randurile de mai jos.

Ce iti rezerva viata langa un barbat Sagetator

Barbatul  Sagetator e de casa, mai ales daca se casatoreste timpuriu. Acest nativ este extrem de previzibil cand vine vorba de viata de familie. Daca se casatoreste dupa varsta de 30 de ani, tinde sa detina controlul total in relatie.

Ce iti rezerva viata langa un barbat Capricorn

Viata cu un Capricorn e mai palpitanta decat pare la prima vedere. Acest nativ, desi este taciturn si il poti banui de orice, este extrem de dragastos. Nu ofera afectiune la comanda, ci este mai degraba adeptul surprizelor.

Ce te asteapta langa un barbat Varsator

Varsatorul este un alt nativ nascut iarna. Acest barbat este unul aventurier. Isi construieste cu greu o casnicie, insa atunci cand face marele pas este pentru totdeauna.

Se spune ca nu s-a nascut femeia perfecta pentru el, intrucat se considera perfectiunea intruchipata. Nativul Varsator uraste monotonia, asa ca nu ar trebui sa te mire daca te va lua cu el prin calatorii aproape saptamanal.

Ce te asteapta langa un barbat din zodia Pesti

Un barbat nascut in zodia Pesti este familist, prietenos, protector. Nu vei duce lipsa de nimic langa acest nativ. Vei avea parte de momente frumoase. Nativul nascut in zodia Pesti face toate eforturile posibile pentru ca relatia cu persoana iubita sa nu fie umbrita de nimic.

CITESTE SI: Cât noroc în dragoste au zodiile de aer

Este, pe langa un iubaret perfect, un confident. Ai grija cum te porti cu el pentru ca tinde sa aiba accese de gelozie. Iubeste din toata inima si nu ar suporta usor ideea unei infidelitati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top