Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Ce tinute sa alegi daca ai cateva kilograme in plus. Arata fabulos cu bani putini

Moda nu este facuta numai pentru persoanele cu talie de fotomodel, ci si pentru femei normale si cele plinute.

De multe ori, este foarte greu pentru o femeie care are cateva kilograme in plus sau chiar mai multe sa se imbrace cu gust si, in acelasi timp, sa nu cada in ridicol.

Pentru ca oferta pentru femeile plinute este una destul de limitata pe piata, trebuie sa afli cateva trucuri pe care le poti folosi ori de cate ori cumperi ceva si care sa te scoata din anonimat.

Ei bine, daca te hotarasti sa imbraci o rochie pentruq un eveniment sau la munca, alege intotdeauna o rochie cu decolteu in V, care sa iti scoata bustul in evidenta. In acest fel, toti ochii vor fi pe sanii tai, iar micile defecte vor fi ascunse de catre fusta. Poti incerca sa iti cumperi rochia in doua nuante, una mai inchisa in partea de sus, iar in partea de jos sa fie mai deschisa.

La un eveniment, alege o rochie din dantela, sa aiba maneci si sa fie pana la genunchi. Poti sa o accesorizezi in talie cu un cordon.

Sfaturi inedite de la David Malett, cel mai bun hair-stylist din Paris


Ce tinute sa porti daca ai cateva kilograme in plus / foto: Shutterstock

Ce tinute sa porti daca ai cateva kilograme in plus / foto: Shutterstock

La intalnire sau pentru o iesire in oras, alege o rochie ceva mai decoltata, cu cateva pliuri in dreptul taliei si sa fie pana la genunchi. Alege intotdeauna pantofi fini sau sandale si renunta la cei cu bareta.

In cazul pantalonilor, evita-i pe cei cu talia joasa si opteaza pentru cei cu talie inalta, care suntlargi pe coapse si pe solduri. Poti asorta la ei o camasa alba si un cardigan. Alege sa porti si o curea pentru a-ti pune in evidenta talia.

La petreceri tematice, in care trebuie sa porti o tinuta fabuloasa, alege rochiile stilului anilor ’40, inspirate din cabaret, cu franjuri. Aceste franjuri te vor ajuta sa ascunzi surplusul de kilograme si se va aseza perfect pe silueta sa.

Poarta pantofi in aceeasi nuanta si dresuri tip plasa. Nu te teme de culori si de accesorii, caci ele pot face intotdeauna diferenta atunci cand nu stii ce sa porti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top