Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce trebuie să facă fiecare zodie pentru a scăpa de timiditate

Ce trebuie să facă fiecare zodie pentru a scăpa de timidiate:

BERBEC
Improvizează, bazează-te pe capacitatea ta de improvizare pentru a sparge gheața. Nu te mula după sentimentul de turmă sau starea afectivă generală a grupului.

TAUR
Pentru a nu mai fi o persoană timidă, încearcă să renunți treptat la preconcepțiile tale despre lume. Deschiderea spre nou vine mereu prin autoeducare și acumulare de experiențe inedite.

CITEȘTE ȘI: UITE CÂT DE RELE SUNT FEMEILE, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
GEMENI
Dacă ți-e jenă să deschizi subiecte sensibile, fă un exercițiu și învață să fii mai sincer și mai cald. Vorbește mai întâi cu cei foarte apropiați când ai o problemă: te va ajuta să te deschizi cu toată lumea.

RAC
Apelează la un prieten care știi că te va încuraja mereu. Nu te culca pe o ureche și nu îți face o imagine proastă despre o situație, înainte să fii acolo.

LEU
Pur și simplu: bagă-te în seamă cu ceilalți! La început va fi extrem de dificil, însă încetul cu încetul, veți găsi metode de a interacționa și subiecte în comun.

FECIOARĂ
Uită-te în oglindă și admiră-te, înainte să ieși cu un grup mai mare de prieteni, unde sunt strecurați și câțiva necunoscuți. Încurajează-te: spune-ți că ești o persoană frumoasă și inteligentă.

BALANȚĂ
Nu ești deloc o fire timidă, ba chiar te afli la polul opus. Îți place să socializezi cu lumea și găsești mereu subiecte de conversație cu toți.

SCORPION
Ești o persoană timidă mai ales atunci când te arunci în necunoscut. Te deschizi cu lejeritate față de cunoscuți doar. Cum scapi de timiditate? Ia-ți un animal de companie – te va scoate din impas.

SĂGETĂTOR
Încearcă să le atragi atenția celor din jur cu ceva impresionant, astfel vei scăpa de sentimentul de inferioritate. Și, nu uita să fii tu, niciodată nu juca un rol.

CAPRICORN
Pentru a scăpa de timiditate, ieși cât mai mult cu grupuri numeroase de oameni. Vei vedea că toate temerile tale nu au fundament: și ei sunt tot ca tine.

VĂRSĂTOR
Fă ce îți place, cu toate riscurile. Așa vei scăpa de timiditate, numai așa! Dacă faci doar ce ți se spune și apleci capul mereu la disponibilitatea altora, mereu vei avea frustrări.

PEȘTI
Implică-te în activități de grup: sporturile de grup sau chiar și cele individuale te vor ajuta să îți câștigi încrederea în tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top