Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să faci ca să împiedici depunerea prafului pe mobilă

Life

Ce trebuie să faci ca să împiedici depunerea prafului pe mobilă

Praful de pe mobilă poate fi inestetic. Însă acesta nu este singurul motiv pentru care trebuie să fie îndepărtat cât mai des. De asemenea, poate avea un efect nociv asupra căilor respiratorii. Iată ce trebuie să faci ca să împiedici depunerea prafului pe mobilă.

Ce trebuie să faci ca să împiedici depunerea prafului pe mobilă

Dacă vrei să încerci și alte produse de curățat, în afară de cele de pe piață, atunci ai putea încerca un truc simplu, eficient și ieftin. Te va ajuta să scapi de praf, iar acesta nu se va mai depune la fel de repede pe mobilă.

Ai putea încerca să folosești glicerina. De exemplu, poți să cureți oglinzile și suprafețele lăcuite. Știai că glicerina a fost folosită de-a lungul timpului în hoteluri și muzee pentru a îndepărta praful?

Pentru a scăpa de praful inestetic ce îți poate afecta și sănătatea, tot ce trebuie să faci este să folosești puțină glicerină. Ia o lavetă din microfibră și pune pe aceasta puțină glicerină. Apoi șterge suprafețele pe care s-a depus praful.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă dacă pui o linguriță de praf de copt în mașina de spălat. Rezultatele sunt incredibile

CITEȘTE ȘI: Pune detergent în sacul de praf al aspiratorului și vezi ce se întâmplă. Vei face mereu asta

De asemenea, glicerina te ajută și în alte moduri. Spre exemplu, dacă perchetul din locuința ta nu mai are strălucireaidn trecut, atunci glicerina poate fi soluția. Tot ce trebuie să faci este să pui apă într-un recipient. După aceea vei adăuga câteva picături de glicerină. Șterge parchetul cu acel amestec din apă și glicerină și vei vedea că va fi mult mai strălucitor decât înainte.

Așadar, poți folosi glicerina pentru a scăpa de praf și pentru ca acesta să nu se mai depună la fel de ușor. De asemenea, parchetul va deveni mai strălucitor dacă vei dilua în apă câteva picături de glicerină. Este un truc simplu, ușor și eficient pe care fiecare persoană trebuie să îl încerce. Un truc pentru oricine!

Sursă foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top